Propaganda

06 augusti 2014 at 11:36

En lektion i propaganda.

 
http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/israel-maste-stallas-till-svars_3801856.svd 

Jag har nu läst inlägget från Palestinas ambassadör i Sverige, Hala Husni Fariz!

Inte ett enda ord om de tusentals raketer som i åratal har skjutits in över Israel som har tvingat dem till dyra motvapen.
Israel har hela tiden sagt att beskjutningarna måste upphöra annars skulle de gå i offensiv mot Hamas.
Tunnelbyggen har pågått hela tiden för att komma in i Israel för att kunna öppna upp för terror där. Hamas har ofrat hundratals med barn som förolyckats i dessa tunnlar men de blev lovade en särskild plats i paradiset får man förmoda.

Om man ska bli trovärdig så måste också Hamas alla aktioner beröras men ambassadören använder Goebbels taktik för propaganda. Alla andra har fel och vi har rätt.
Många i vårt land har blivit totalt ensidiga i denna fråga men så har ju också så många ledande politiker under många år inte kunnat hålla en oberoende kurs i denna fråga. 68 vänsterns ståndpunkter har rått bland ledande politiker och journalister.
Än värre är att antisemiterna har fått vind i seglen återigen på ett sätt som påminner om flydda tider. Där har vänsterns gullande med olika Palestinska rörelser spelat stor roll och antisemetismen har fått fotfäste.

Hamas och andra islamistiska rörelsers agenda är att utplåna Israel och helst döda alla judar och de som springer deras ärenden i vårt land blir medskyldiga på samma sätt som de svenskar som var nazister under kriget och med goda ögon visste att Hitler mördade judar! (Och romer och homosexuella)

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Spioner! I huvudet på en svensk islamist!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: