Lyssna på Nalin!

17 augusti 2014 at 19:22

Lyssna på Nalin (S) och fundera över vad som håller på att hända mitt Sverige!

 
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1637&artikel=5888376

Är det någon som är trovärdig så är det Nalin Pekgul som har bott så länge i vårt land och ute i förorten.
De som blundar på bägge ögonen för radikaliseringen bland främst muslimer begår ett stort fel. De kommer heller inte att förstå varför unga idag åker ner och slåss på IS-is sida och mördar kristna eller muslimer av annan uppfattning än den egna gruppens fascistiska lära.

De flesta ledande politiker i vårt land blundar också för behovet av att hjälpa tex kurderna i deras kamp mot detta helvete som radikala islamister ställer till med.
Det är främst USA som återigen axlar rollen som hjälpare åt de utsatta. Här har som vanligt vänstern råkat ut för härdsmälta och deras synsätt på USA förblindar dem. Undrar hur de skulle ha ställt sig under andra världskriget, hade de anammat Hitlers vrål om den amerikanska imperialismen?
Det fanns ju kommunister som till slut stödde nazisterna på samma sätt som våldsvänstern idag gör fascismen och deras arbetsmetoder med våldet till sin ledstjärna. Både verbalt ute på internet såsom ute på möten och demonstrationer.
Man tom. kastar rasistiska ord mot motståndare som inte passar in i modellen. Ex. finns de senaste två dagarna. Danskfödd SD:are hör detta ur mobben: ”Danskjävel, åk hem till Danmark.
En mörhyad man delar ut SD- material och får då höra:” Din jävla svarting osv
Man delar upp Sverige i ”goda” och ”onda” på ett sätt som vi inte sett maken till sedan kriget.
Det är på detta sätt som vänstern och islamisterna faller varandra i armarna, de känner igen sig i varandras ansikten och sättet att tala.

Folkpartiet ville att Sverige skulle ge vapenhjälp till de modiga kurderna i deras försvar av befolkningen mot islamisterna men se det ville ingen annan. Reinfeldt och Co vill hellre låta tömma länderna på islamisternas ”misshagliga”  individer och låta dem fly till Sverige. Skånska Dagbladets redaktör var ännu värre och ville sluta fred med islamisterna och ge dem sitt sk kalifat.
Ingen vill behöva fly men de tvingas och att då inte ens försöka att hjälpa människorna på ort och ställe är en stor felaktighet.
Sverige är i mina ögon ett land som talar med kluven tunga i många frågor och så har det fungerat sedan början av trettiotalet. En del kallar det feghet och jag ska inte säga emot. Möjligtvis dumhet kan jag sträcka mig till!
All hjälp till de stridande kurderna. Stöd USA:s bombningar av uslingarna i IS!

Entry filed under: Uncategorized.

Fubbick! Prag 1968.


Arkiv


%d bloggare gillar detta: