Fega myndigheter!

29 augusti 2014 at 7:31

Rapport ”glömde” en viktig förklaring igår!

 
Jag lyssnar ofta på radions nyheter (P1) och då märker man hur annorlunda de beskriver verkligheten till skillnad mot Rapport på tv.
Tex. igår så kom det fram från England att det i en stad har pågått sexuella övergrepp mot mängder av ungdomar i åratal.
Myndigheterna har haft kännedom om detta hemska men inte gjort någonting åt det hela.
Rapport berättar om dessa övergrepp men utesluter en viktig del av denna berättelse som skulle ha gett tittaren en viss förklaring till varför övergreppen kunde fortsätta under så många år.
Radions P1 däremot sa som det var, övergreppen har enbart skett med män som kommer från Pakistan som förövare mot de unga.
Då kommer också förklaringen från en myndighetsman. Vi var rädda för att bli beskyllda för att vara rasister om vi anklagde dessa män!

Hör själv hur illa det låter:” Vi var rädda för att bli beskyllda för att vara rasister osv”!

Man offrar istället en massa ungdomar som sexslavar istället för att göra sitt jobb och sätta dit dessa män.
I Sverige har vi haft samma typ av rädsla när det gäller våra Romer. De fick sköta sitt liv och leverne själv med sina egna ”domstolar” när en Rom hade gjort något illa. De fick fortsätta att gifta bort sina unga flickor som blev med barn före 15 års ålder och aldrig mer gick till skolan.
I Malmö så pågick detta allt för länge av dessa flata myndigheter som säkert tänkte lika fel som myndigheterna i England.

Omvänd rasism vill jag kalla det! Man kan ju kalla det vanlig feghet också!

Entry filed under: Uncategorized.

Nedskräpning! Slussen!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: