Dagens ledare!

16 september 2014 at 15:45

Dagens ledarskribent har vaken blick!
”Den påtagliga skillnaden i valdeltagande mellan invandrartäta Spånga 25 och medelklasshomogena Västerled 9 pekar på att integrationspolitiken har misslyckats.”

http://www.dagen.se/opinion/ledare/vi-hade-i-alla-fall-tur-med-vadret/

I många år har det sett likadant ut runt om i vårt land i vissa områden, lågt valdeltagande men de som röstar går till valsedeln där det står (S). På vissa ställen kan det peka uppåt 75-80 % och närmar sig vad man såg i socialistiska länder med deras KP.

Vidare skriver Dagen:” De etablerade partiernas ovilja och/eller oförmåga att tänka nytt och konstruktivt och att kommunicera sina idéer med väljarkåren har, mer än något annat, öppnat vägen för Sverigedemokraternas frammarsch.”

Dagen hade gärna också kunnat brännmärka vänsterns fullkomligt hialöst dåliga inställning till yttrandefriheten och mötesfriheten. Det gagnar inte debattklimatet i vårt land när smockan hänger i luften.

Att uppföra sig som nazister är ingen väg som bär framåt.

Om inte den nya regeringen får lite bättre ordning på invandringen så kommer motsättningarna på många orter att eskalera. Som ett brev på posten kommer då SD i nästa val återigen fördubbla sitt röstetal. Är det så man kanske vill ha det? Vänstern tycker tydligen så eftersom de fortsätter med sin dåliga politik år ut och år in trots att de ser att SD växer hela tiden. Varför de inte förmår att dra några slutsatser över sitt eget agerande och resultat är för mig besynnerligt.

När det gått religion i politiken, ja då blir det svårt att påverka de som är anfäktade. De som TROR är inte mottagliga för några argument.

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Valvakan hos vänsterpartiet! Allt åt alla…..


Arkiv


%d bloggare gillar detta: