Är svenska forskare dumma ?

24 september 2014 at 11:18

onsdag, september 24, 2014
”Det är bara vinst eller ”?
http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/senaste-debattartiklarna-om-invandring_3944884.svd?sidan=1

”De två forskarna vid Statistisk sentralbyrå följer upp punkt efter punkt: Att jämföra invandringen i Norden är inte möjligt eftersom svenska forskare antingen inte har eller är inte villiga att presentera exakta data. ”Svenska myndigheter och Statistiska centralbyrån publicerar ogärna uppgifter om utlandsföddas deltagande i arbete och utbildning fördelat på ursprungsland”, heter det i artikeln.”

Jag skrev här om dagen om Gävle och arbetslösheten där som är permanentad sedan många år . Så ser det ut på många orter i vårt land och väljarnas mönster blir ungefär lika.
Läs f.ö Schyman-Hermeles artikel också :http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/eftervalsdebatten-senaste-debattartiklarna_3941470.svd?sidan=1

Städer likt Gävle tecknar avtal med Migrationsverket och fyller tomma lägenheter med invandrare. Invandrare har på detta sätt blivit en ren handelsvara för många aktörer.Tillfälligt skapas jobb med uthyrare, byråkrater osv. Sjukvården får massor med jobb , förskolor fylls med barn som mår dåligt.
Skolorna på orten får elever. Polisen får också mer att göra.
MEN arbetslösheten förändras inte till det bättre, tvärtom. Nu får man en ny grupp arbetslösa som aldrig tidigare har betalat a-kassa osv. De måste ju få sina pengar från alla andra i det här landet.
Pensioner ska utbetalas till de som är gamla och alla de som kommer att gå i pension utan att ha kanske någonsin ha arbetat. Hur många Somalier arbetar i vårt land från det de kommer hit och fram till sin pension?
Elin Örjasäter säger som det är : ”Kejsaren är utan kläder!” Svenska politiker och myndigheter ljuger som hästar som travar i sin iver att vara ”ickerasister”!
Det har sedan många år uppstått ett tabu omkring vissa frågor och tidningar, tv , politiker har lagt självcensur på sig i rädslan att inte vara rådande meningar till lags.
Grävande journalister och skjutjärn finns nästan inte kvar längre.Alla jamar med i den stora kören och omhuldar lögnen om att allt är frid i Sverige.
”Vi måste öppna våra hjärtan” sa ledaren när han menade att vi måste öppna börsen och dessutom acceptera köer till sjukvården ,bostäder m.m.
Säg istället så som det är att vi kommer att drabbas ännu hårdare av krigsskadade flyktingar som behöver vård, fler lägenheter måste finnas, mer pengar måste betalas ut från stat och kommun vilket drabbar både vård och omsorg.
Det hade varit bättre för alla parter om Sverige hade ställt sig på USA:s sida och bekämpat IS och andra liknande terrorister så att folken hade sluppit att fly till andra länder.
Då hade vi sluppit ta emot massor med flyktingar som inget annat vill än att kunna bo kvar i sin stad eller by och fortsätta att kunna försörja sina familjer.
ATT DETTA SKA VARA SÅ SVÅRT ATT FÖRSTÅ??

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Vissa sköter inte sina jobb! Har vi ett DDR-fack i skolan?


Arkiv


%d bloggare gillar detta: