Skönmålning!

05 oktober 2014 at 9:20

I en text döljer man ofta något!

”4 Sverige ska fortsätta vara ett öppet och tolerant land. Vi har valt att vara ett solidariskt och generöst land. Vi har låtit människor som flyr från krig, förföljelse och katastrofer få komma till Sverige för att få en fristad och för att få bygga sin framtid hos och tillsammans med oss. Öppenheten har byggt vårt välstånd och våra framgångar. I dag går 750 000 utrikes födda svenskar till jobbet. 180 000 av dem har kommit in på svensk arbetsmarknad sedan 2006. Fler händer i vården och fler lärare på våra skolor möjliggörs genom deras arbete och skattepengar. Tre av tio läkare, var fjärde tandläkare och var fjärde universitetslärare är utrikes född. Utmaningar kopplat till integration ska lösas genom snabbare vägar till jobb, effektivare utbildningsmöjligheter och fler bostäder. Men ytterst handlar det om värderingar. Vi vill fortsatt se ett samhälle där vi är ”vi” med varandra och där Sverige inte delas in i ett ”vi och dom”-tänkande. Vi kommer aldrig att acceptera det. Därför är våra värderingar oförenliga med Sverigedemokraternas värderingar om slutenhet och intolerans”.http://www.dn.se/debatt/sa-ska-moderaterna-vara-drivande-i-stark-opposition/

Kent Persson är fortfarande partisekr. i moderaterna och ges tillfälle i DN att utveckla sina tankar om hur M ska fungera som ett parti i oppositionen.
Persson målar i varma sköna färger men det finns få moln i hans sätt att se på tex Sveriges ”nya” befolkning. Att tex 60 % i förortens folk inte har ett riktigt jobb efter 10 år finns inte i hans värld. I Perssons  värld finns inga pojkar som går ut nian utan betyg i tal av 50% i vissa skolor.
Kriminaliteten tas aldrig upp trots att den är skyhög i dessa grupper, se bara Södertälje där tom. hemtjänsten styrdes av kriminella.
Moderaterna fortsätter alltså att vara ett ”snällhetsparti” bland de andra snällhetspartierna som alla tillhör de som inte ser att kejsaren inte har några kläder!
Men  en sak har de bittert fått erkänna, SD fick ca 13% av väljarnas röster.
Hur vore det om de istället för amsagor började titta på verklighetens Sverige?

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Olof Hogrelius är död! Slampa!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: