Politisk impotens!

07 oktober 2014 at 18:46

Impotens kan betyda olika!

Det gnälls en del bland moderaterna över förlustvalet men få vågar verkligen ta upp orsaken till nederlaget.
Tänk om M hade gått med på SPF och andra pensionärsorganisationers uppvaktning om skatten och varit lite positiva då hade inte en massa röster gått till de som lovade annat. Samma sak med försvarsfrågan som var så illa skött ända sedan Odenberg avgick .Sedan kom ”öppna våra hjärtan” som blev rent löjligt. Man hade dessutom inte behövt avgå heller man kunde ha fortsatt att styra och på detta sätt pressat SD på politiken. OSV. Sluta och gnäll om läget och förändra politiken istället. Bli EU-vänner på riktigt. Agera för att Sverige ska bli medlemmar i NATO osv , då kommer väljarna tillbaka.

Förr kallades det fanflykt när man gör som Reinfeldt och Borg som går samma natt nederlaget är ett faktum. Ingen kämparanda alls!
Moderaterna har som parti legat så lågt i en massa frågor under lång tid och inte alls tagit sitt ansvar som största alliansparti. De skulle ha varit pådrivande i tex EU-frågan och inte hålla på med någon sorts struts-sossepolitik. EU har vi som enda garanten för fred och frihet i Europa ihop med NATO. Då får man också försöka påverka svenska folket i dessa frågor och gå i strid med sosseinställningen och deras ”fredstjafs”!
Inte ett vettigt ord från M angående IS och deras framfart. Inte ett ord om vapenhjälp till de som strider mot IS ! Kurderna strider faktiskt för oss i Europa också på samma sätt som USA tillslut också gjorde i andra världskriget. Allt medan Sverige var neutrala. Historikerna har räknat ut att Sveriges malm och annat som Hitler fick köpa förlängde kriget med minst ett år med miljoner offer i onödan. Har Sverige någonsin tagit ansvar för detta? Nej, man fortsätter den fega politiken med sk ”alliansfrihet”!
Hur vore det om både moderater och sossar kunde ta ställning för kurderna den här gången och släppa till vapen för en gångs skull. Eller  levererar bara Sverige vapen till de som kan betala i dollar? Är det detta som är hemligheten mellan M+S?

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Slampa! Fy för razzar!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: