Våldets profeter!

14 oktober 2014 at 6:33

Våldets profeter i valrörelsen!
http://t.sr.se/1xL1KwE

Nu har polisen bekräftat att ickedemokraterna agerade mer än någonsin under den senaste valrörelsen. Våld, hot och skadegörelse ökade markant och detta insåg man ju rätt snart när man såg vad som hände med framförallt Alliansens valaffischer.
Under senare år har just de som förespråkar någon form av socialism visat upp sina odemokratiska ansikten. De hotar och stör andras möten, de till och med överfaller fysiskt andra individer.
Allt under paroller om att de vill bygga ett rättvist och bättre samhälle!
Praktiken utvisar alltid vad man egentligen menar med sina ord.
Samma sak var det i de ”socialistiska lyckoriken” som vi hade i östeuropa och har i Asien idag.
Yttrandefriheten var bara något som stod i deras värdelösa lagar, verkligheten bestod i fängelser och straff. Döden drabbade miljoner under årens lopp.
De som tror att vår miljö skulle bli bättre med en socialistisk diktatur har nog aldrig åkt runt i dessa stater när de fanns vid makten. När man steg av tåget tex i Polen så blev man häpen över den dåliga luften i de flesta städer.
Floderna runt om i dessa länder var mer eller mindre döda och i Sovjet tog man död på en hel sjö som dessutom genom felaktiga regleringar nu har försvunnit från jordens yta för att aldrig mer återkomma.http://sv.wikipedia.org/wiki/Aralsj%C3%B6n

De som pläderar för socialism av någon form , nationell eller internationell, har totalt glömt historien som förkastad socialismen som system. De framhärdar likt Jehovas vittnen att lyckoriket står inför dörren bara man ”väljer” rätt väg!
Kina aktar man sig noga för att peka på som exempel trots att det är styrt av kommunisterna. Där är miljön så dålig så folk i storstäderna håller på att bli sjuka på samma sätt som i östeuropa på sin tid.
Nej , man propagerar för något som inte finns i verkligheten och när man berättar om den verklighet som funnits så skakar man av sig detta med vrede och förnekelse. Då påminns man återigen om att det inte rör sig om fakta utan om tro.
Mao skrev ju en uppsats just om det här att tro. Bara man trodde med hela sin själ så skulle ju ens drömmar uppfyllas.
Vad är det som får ungdomar att återigen bli nyfrälsta för socialismen när vi har så mycket eländig historia att studera över hur det var och blev i dessa länder som genomförde socialismen?

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Trovärdiga politiker? Salman Rushdie….


Arkiv


%d bloggare gillar detta: