Romson!

16 oktober 2014 at 12:09

Vad säger pacifisten egentligen?

Råkade få höra några röster på radions P1 ” ring så gnäller vi” eller vad det heter detta program. De förespråkade att allt försvar skulle bort. Sverige borde lägga ner krigsmakten därför att konflikter kan aldrig lösas med hjälp av vapen osv. Ja, så lät det och programledaren kunde som vanligt inte ställa förnuftiga följdfrågor . Han borde tex ha kunnat fråga dem om USA:s hjälp till Europa mot Hitler var fel?
Han kunde ha frågat vad man gör om IS börjar beväpna sig i Sverige och börjar kriga så som de gör i två andra länder idag.
Han kunde ha frågat dem om det är framkomlig väg att tala med IS innan de skär strupen av sitt offer?
Vi har nu en regering som består av rätt så många  individer som inte gillar försvarsmakten. Romson har nu gått ut med att hon vill lägga ner fler flygfält runt om i landet bla fältet Ärna i Uppsala som förvaret behöver .
Hon har fått dille på att det ska byggas bostäder överallt på dessa flygfält precis som om det inte finns annan tomtmark kvar i vårt land.
Nerläggningen av Bromma är ett svek på många sätt, inte minst ett valsvek av sossarna i Stockholm som hela tiden före valet sa att Bromma skulle man inte röra.
Sossarna med ett dåligt valresultat i Stockholm är så sugna på att sitta vid makten så de kohandlar bort det mesta av sin politik .Att bli beroende av MP,V och FI är väl inte det bästa för staden!
Men lattefolket på söder trivs nog nu när flumpolitiken får blomma ut men vad säger de om slussen dessa partier?
Jag har då inte hört något om att de skulle bygga enligt alternativ B? Tänker de fortsätta på den inslagna  vägen som moderaterna stakade upp?
Jag kan inte hjälpa det men när fru Romson tar till orda så mår jag dåligt i mitt psyke, hon är för mig en maktmänniska där det riktigt lyser igenom hennes ambitioner att STYRA oss andra som inget begriper .För övrigt så fungerar alla dessa småpartier på samma sätt, de betraktar oss väljare ”som valde fel” som olydiga små barn som inte vet sitt bästa. Helst skulle de vilja med ”diktatur” styra och tvinga oss till en rad beslut som vi inte gillar , ungefär som man gjorde i diverse öststater. Nu gör de så gott de kan eftersom sossarna har givit dem frikort att agera.

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Salman Rushdie…. Barnmisshandel?


Arkiv


%d bloggare gillar detta: