Barnmisshandel?

21 oktober 2014 at 12:39 1 kommentar

Är detta barnmisshandel?

Vi har ett hus framför vårt köksfönster i lägenheten i Gustavsberg där deras balkonger vetter mot vårt köksfönster.
Det går inte att undvika att se hur väldigt många i detta hus röker stup i kvarten på dessa balkonger. Framförallt unga kvinnor dominerar denna bild.
Rekordet var här om dagen när en ung kvinna med en baby i knäet satt och rökte , samtidigt satt hennes kille bredvid och rökte !
Fimpar i hundratal samlas under dessa balkonger.
Vårt hus ligger i den del av Gustavberg som många betraktar som ett slumområde. Visst finns det många utslagna i detta område men vi märker också att området håller på att befolkas av invandrare. Det här är ett vanligt fenomen i vårt samhälle, jag har ju upplevt det tidigare i Malmös Rosengård. Allt eftersom åren går så töms område efter område på infödda svenskar, man vill inte bo kvar.
Jag vet ju av egen erfarenhet att våra vanor skiljer sig väsentligt, jag skulle upp och jobba tidigt varje morgon inom sjukvården och behövde få sova men med den sammansättning som det blev av grannar så gick det inte att få lugn och ro.
Och så detta rökande som tyvärr är mycket mer utbrett bland människor från andra länder plus de utslagna som finns kvar i dessa områden.
Vi gjorde som alla andra som ville ha ett annat liv, vi flyttade ner på stan till en borätt inom HSB.

Jag och Anne började faktiskt för ett par dagar sedan diskutera om det kanske finns något annat alternativ för henne än att bo i Munkmora!

Åter till dessa föräldrar som rökte i ansiktet på sin baby, är det att betrakta som barnmisshandel eller ej?

Entry filed under: Uncategorized.

Romson! Skogskramarna gjorde saken ännu värre!

1 kommentar


Arkiv


%d bloggare gillar detta: