De fattiga kan väl bo hemma hos dig?

11 november 2014 at 11:26

Vänsterpartiet i Malmö firade!

Men inte var det Berlinmurens fall om någon trodde det, nej de firade sin valframgång med över åtta % av rösterna kommunalt.
Förr i tiden nådde de upp  till ca 3 % därför att där nere hade sossarna makten totalt i så många år.
De har nu nått upp till tusen betalande medlemmar och man har ju förstått genom tidningarna och deras rapporter om vänsterbråk och otrevliga demonstrationer att de har fått nya medlemmar. Jaja, högskolan har ju många elever idag och sådant brukar märkas.
Dessutom så har en del folk från förorten dragits till V men det finns ju antisemiter bland dessa och jag skulle tro att man tids nog får problem med dessa.
På Kvarnby folkhögskola samlades bekymrade vänsterpartister och dryftade frågan om fattiga Romer.

Vad bör göras, utropade de och famlade efter Leninistiska lösningar. Vi måste ju hjälpa dessa fattiga satar som svälter och far illa, säger de alla med en mun.
Jag har svaret: var och en av partiets medlemmar ska följa Maos råd och vara ett exempel inför alla andra. Exemplets makt är stor , sade den store Rorsmannen!
Ta nu och gå hem till era stora lägenheter och erbjud de fattiga att få komma hem och bo hos er!
”Stora lägenheter”??   Jo, när jag växte upp så fick många klara sina familjer i högst en tvårummare trots att man var kanske 4-5 personer i familjen.
Idag har de flesta mycket större utrymme i sina moderna lägenheter så det ska nog gå bra att göra en insats för de fattiga!

Entry filed under: Uncategorized.

Muren föll för 25 år sedan! Novembermörker!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: