Vi vill bo kvar i våra hem!

04 december 2014 at 11:33

Miljöpartiet en olycka för socialdemokratin!

I Tyskland på sin tid gick det att samarbeta med deras miljöparti eftersom de var mycket positiva till EU och delade många ståndpunkter med (S).
I Sverige har det inte varit så och tidigare regeringar har heller inte bjudit in mp till att sitta i regeringsställning.
Däremot lät sig Persson pressas till ett dåligt slösande med järnvägens pengar av mp. Bottiniabanans miljarder skulle ha investerats där det bor folk och där järnvägslösningar var akuta behov.
Löfvens sätt att hantera politiken har varit rena rama katastrofen och hans underbordet konferanser med vänsterpartiet är mycket illa för friheten i landet och medborgarna.
Det börjar lukta öststatssocialism lång väg.

En sak delar de rödgröna med alliansen och det är fastlåsningen av invandringen till något som sverige inte klarar av längre.
De har fått nästan hela svenska folket att bara tro att filtar och tält och att komma hit är lösningen för de människor som körs bort från sina hemtrakter med våld av IS och liknande islamister.

De flesta vill kunna bo kvar i sina hus och hemtrakter . Vad säger de själv, jo de vill ha hjälp att försvara sig mot skräckens islamister. Ge oss vapen och annan militär hjälp!

Varför svenska folket på detta sätt skiljer sig från andra folk är något för forskningen att studera. Dåligt kollektivt samvete för Sveriges politik under andra världskriget?  Långvarig fred?
Är man rädd för att stöta sig med muslimerna som blir fler och fler i vårt samhälle?
Läget är nu att SD får ensamrätt att diskutera invandring och flyktingar men de säger aldrig heller med ett enda ord att Sverige borde ge vapenhjälp i kampen mot islamismen.
Folkpartiet är enda parti som öppet gått ut med att vi borde hjälpa kurderna med vapen och instruktörer.
Detta är enda hållbara inställningen och skulle både hjälpa de kuvade folken och även hjälpa Sverige till att få minskad invandring.
Ska extravalet i mars behöva bli ett val om invandring eller ej? Ska SD ev. bli andra största parti i storlek innan övriga partier ska kunna ta i denna fråga istället för att särbehandla frågan.
Starka krafter som tjänar stora pengar och har sin utkomst genom invandringen stretar emot att få sänkta invandrarsiffror!

Se bara på kolossen Migrationsverket och alla anställda. Se bara alla som hyr ut bostäder och hotell just till Migrationsverket för mycket stora pengar. Det är äckligt att se de som gör sig till miljonärer med denna hantering som borde vara onödig om fred kunna uppnås i de länder där krig pågår.

Ge de modiga kurderna all hjälp de vädjar om!

Entry filed under: Uncategorized.

De äldre och internet! Det onödiga valet!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: