Låt dig inte tystas!

07 december 2014 at 12:08

Låsta tankar?

Först tycker jag att du ska läsa denna ledare i dagens Svd av Tove Lifvendahl:http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/ett-sverigefientligt-parti_4169465.svd

Läs den så en gång till och sitt sedan i lugn och ro en stund och tänk över hennes ord.
Tyvärr så finns det idag allt för många människor i vårt land som har låst upp sig i sina hjärnvindlingar och inte släpper in andra tankegångar än de som de en gång för alla har fastställt.
Svart/vitt tänkande har spridit sig i takt med att ljudvolymen har ökat.
”Utlänningar har förstört det här landet och ska kastas ut” säger de värsta på ena kanten allt medan Reinfelt och andra säger att” vi kan ta emot ännu fler”!
Jo, bägge lösningarna finns ju men det är ju dåliga lösningar.
Att kasta ut folk är ju totalt galet och det är lika galet att ta in fler än vad man orkar med. Vi ska ju inte tvingas till att börja bygga läger likt de som har stått i över fyrtio år i andra länder, tex mellanöstern.

Att frågan om invandring har belagts med yttrandeförbud och stämpling med ”fasciststämplen” är ju ett underbetyg för demokratin.
I vår grundlag slås rätten fast för friheten att få yttra sig i tal och skrift men debatten särskilt från vänsterns och mp:s sida har försökt vrida den rätten ur händerna på det svenska folket.

När det händer otrevliga saker såsom nattens upplopp i Rågsved så är detta också ett underbetyg för demokratin och man kan ju fråga sig om vår politik med dessa förorter är det rätta för landet?
Offren för politiken och de handlingar som sker drabbar ju de som bor där med förödande kraft, det är ju inte bara polis och brandkår som blir offer för våldet utan även de som  äger de bilar som sätts i brand.

Samma natt som Rågsveds bilar brinner så brinner en stor idrottsanläggning ner i Skåne, mordbrand enligt polisen. Vi har nu haft så många bränder i vårt land under de senaste 30 åren och det är miljardbelopp som gått till spillo.
Företrädsvis sker dessa otäcka händelser i områden där de flesta är från andra länder och man kan ju ställa sig frågan varför eländet sker där?

De svart/vita tänkarna har ju alltid svaren på denna fråga men ofta har de fel.
Lika fel som de har på lösningen av de stora flyktingströmmarna i världen, de vill aldrig gå till roten med eländet  med de krig och förföljelser som pågår .
Utan tex islamistisk förföljelse så hade inte någon flykt behövt påbörjas och Sverige hade inte haft så många som bankat på porten för att få skydd.

Läs återigen ledaren i Svd och försök tänk till!  Våga sedan diskutera hur just DU tänker !
Låt dig inte tystas av de som använder sig av fystämpeln!

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Det onödiga valet! Hur ska vi bo?


Arkiv


%d bloggare gillar detta: