Hur ska vi bo?

10 december 2014 at 12:47

Allt sämre boende i Sverige!

http://www.scb.se/sv_/Hitta-statistik/Statistik-efter-amne/Hushallens-ekonomi/Inkomster-och-inkomstfordelning/Inkomster-och-skatter/Aktuell-pong/302201/Behallare-for-Press/368569/#

Sedan kan du lyssna på det här:http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=103&artikel=6040981   eller läsa!

När folk i allmänhet retar sig på att hyrorna stiger och då också priserna på lägenheter så borde de nog tänka efter hur politikerna har bedrivit sin politik de senaste 30 åren.
Det är ju ett smärre under att man har kunnat ta hit 1 miljon invandrare under de här åren och ändå givit folk tak över huvudet.
Nu tycks det ha nått ett slut på detta, sämre boenden och ibland mycket dåligt för familjerna. Barn får sitta i trappan och göra läxan och ur sådant kommer inget gott.
I Södertälje har man sett hur uppåt 15-20 personer bor i små lägenheter, de får väl turas om att sova?

Det är märkligt att inget av de etablerade partierna tar tag i dessa frågor, det finns nästan ingen diskussion om det här mycket stora problemet. Man hör ett och annat nödrop från små samhällen dit Migrationsverket har bestämt att 500 människor ska bo utan att man har snackat ordentligt med ansvariga politiker.
Populär är också att hyra hela hotell för stora pengar, senast ett nere i Malmö ute i Jägersro. 51 miljoner har bolaget fått från Migrationsverket för ett kontrakt på sex år.
Bert Karlsson är en som också återigen har skapat sig en förmögenhet på att hyra ut allt från baracker till gamla pensionat.Den mannen har sk ”födgeni”! Snart får vi väl se tältläger?

Det skulle vara intressant om ansvariga politiker kunde sluta med propagandasnacket och istället berätta för oss hur man ska lösa den här krisen som främst drabbar unga, invandrare och människor utan pengar? 

PS. Bäst vore att få slut på islamisternas krig då skulle inte någon behöva fly från sitt land.
Ge vapenhjälp åt kurderna och andra frihetskämpar! Yrka på att FN skickar stridande soldater mot islamisterna. Stoppa unga killars resor till dessa länder som krigare!

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Låt dig inte tystas! En islamist berättar!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: