En islamist berättar!

14 december 2014 at 7:21

En islamist berättar!

” Vi tackade gud för att kuffarna (de otrogna) inte överlevde. Vi sparkade på deras kroppar, vi smorde in dem i deras eget blod. De är hundar, förstår du? De är djur som förtjänar att dö. Jag kände lycka, kan jag lova dig. Varje gång vi dödade rafidah (nedlåtande uttryck om shiamuslimer), kände jag en stor, stor, stor lycka.”
http://www.svd.se/nyheter/utrikes/barndomsvannen-blev-militant-islamist-i-syrien-i-amirs-varld-ar-halshuggningar-vackra_4182367.svd

Det här hade kunnat berättas från Afghanistan, Nigeria,Jemen osv. Det är samma slag av islamister som har utsett sig själva till Guds ställföreträdare på jorden.
De bestämmer över liv och död. De bestämmer vad folk ska tro på.
Detta sätt att se på sin roll i världen delar de för övrigt med nazister och kommunister.
Elit-tänkandet har alltid ledit till mord och terror men islamisternas handlingar är synnerligen otäcka och man får gå långt bak i historien för att se något liknande.
Spaniens erövring av Syd-amerika påminner om Syrien-Irak.

Det finns debattörer på vänstersidan som drar fram att ”minsann var de vita inte ett dugg bättre” och andra stolligheter för att på det sättet nästan försvara vad som händer idag.
Detta sätt att argumentera är nästan att likna vid senilitet.

Många unga idag låter bara sina känslor styra både debatt och tänkande , det kan jag förstå pga av mindre erfarenhet och omognad. Däremot kan jag inte förstå de vuxna inom främst kultur och journalistkretsar som hakar på fullständigt felaktiga ställningstaganden.
Jag har en teori att vissa som är äldre vill ställa sig in bland de unga och visa upp hur ”radikala” de är för att mota bort sin skräck för att bli gammal.

Ungdomskulten i våra samhällen är ju så överdriven och ofta smaklös.
Dessutom så orätt mot oss äldre. Vi är inga sopor som ska ut i förådet eller tunnan.
Lyssna mer på oss äldre och lär!!

Entry filed under: Uncategorized.

Hur ska vi bo? Varför kastar man sten på ambulansen?


Arkiv


%d bloggare gillar detta: