Böckers makt över sinnet!

07 januari 2015 at 14:50

Mein kampf!

När Hitler gav ut sin bok efter sin fängelsevistelse så berättade han i stora drag vad han ville och skulle göra. Han ville ”rena” europa från judarna och han ville ta makten!
Samma sak med Lenin på sin tid, det är ju bara att läsa innantill vad han ville göra med samhället och de medborgare som inte tänkte som kommunisterna.

Praktiken har på ett tydligt vis berättat utifrån dessa bägge herrars tankar hur det gick både i Sovjetuninoen och Tyskland (Europa)

Nu har vi en ny våg av idelogiskt vanvett på gång med en bok i bagaget också. Koranen blir ett verktyg för de bokstavstrogna islamisterna på samma sätt som de ortodoxa judarna i Israel och USA använder sin bok. (GT)

I Sverige har man i alla dessa ideologiers praktik i början varit förstående och slätat över. Funnit ut ”det goda” men glömt att huvuddelen i alla dessa politiska riktningar betyder förtryck och mord.

Idag visade återigen islamisterna sitt onda ansikte med en mordorgie på en fransk satirtidning. K-pisten i handen sedan ligger 10-12 personer döda på golvet och gruppen utropar att Allah är stor.

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/direktrapport-attack-mot-fransk-tidning_4233499.svd

Motviljan mot tryck och yttrandefrihet är något samtliga tre ideologier har gemensamt. Nu gäller kampen i särskilt Europa just dessa frågor.
Ska återigen skräckvälde uppstå i våra länder där självcensuren  blir något självklart bara för att blidka dessa onda krafter. Så hade vi det under några svåra år under andra världskriget, vissa tidningar fick transportförbud andra fick ta bort sina kritiska artiklar osv.

Idag bedrivs rena terrorkampanjer mot de få som vill uppmärksamma faran från islam. Moderater som talar klartext blir av med sina politiska uppdrag andra skribenter förklaras i hatkampanjer att de är fascister .
OM nu fakta är att de länder som tagit in flest muslimer också är de länder där mest motsättningar uppstår med bränder, överfall av poliser osv så bör man väl dra några slutsatser av detta. Frankrike har en rätt så stor muslimsk befolkning och de har under de tio senaste åren också haft ett kaos med grupper av denna befolkning.  Utvecklingen i Sverige påminner mycket om Frankrikes.

Radions P1 hade ett utmärkt reportage från Växjö och deras ”getto”. Missnöje, hot och bränder och rena rama utpressningen mot kommunen. ”Ge oss det och det , då ska det bli lugnt. Samma typ av utpressning har vi många gånger sett i förorterna i Stockholm.
Frågan är bara NÄR k-pisten kommer fram även i vårt land?

I början på trettiotalet sa man om Hitler : ”Låt gaphalsen få makten ett tag , sen misslyckas han och försvinner.”

Idag vet vi hur det blev.

Hur det blir med islamisterna vet vi inte idag men de ska stoppas NU!

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Trist att behöva säga! Anita Ekberg föddes fattig o dog fattig!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: