Svindel igen!

04 februari 2015 at 8:44

Svindel mot staten Sverige!

sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6084777

Det gläder mig att polisen och övriga myndigheter nu slår till mot parasiterna i vårt samhälle.
Jag minns när jag arbetade åt ”soss” i Malmö hur man på alla socialkontor hade ett mönster i eländet.
Människor som kommit hit i tron att här var det bara att sko sig så mycket som möjligt och inte hade det minsta känsla för landet Sverige, de utnyttjade allt och alla.
Ofta kom det in tips till förvaltningarna så att man kunde granska dessa personer extra och det visade sig att utöver alla bidrag så jobbade de också svart. Ofta hade de anställning hos någon släkting ! Den nya bilen de åkte i , ofta dyraste möjligt, stod skriven på någon annan släkting.
Hela härvor av mygel löstes upp och de blev åtalade för bedrägeri. Så de här problemen är ju inte på något sätt nya.
En grupp som på senare år också satt i system att bluffa är alla dessa sk MC-klubbar. De äger firmor och där jobbar folk svart samtidigt som de är sjukskrivna osv.
Mer förslaget har ju de kriminella betett sig i tex Södertälje där man utnyttjat vårdbolag till att pumpa ut pengar från samhället. Mönstret är samma som MC-klubbarnas mygel, man anställer hela släkten och fejkar sjukdom hos andra släktingar och tar ut allt som går från det svenska samhället.
Nu åkte de dit , tack och lov och många dömdes till långa straff och återbetalning.

Det är ett problem som det ofta talas tyst om men genom polisens razzia nu så kommer det ändå fram vad som händer inom vissa kretsar. Skulle tro att vi kommer att få höra mer just från Södertälje återigen.

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Avpixlat , är det bra journalistik? Turen på min sida?


Arkiv


%d bloggare gillar detta: