Nu börjar krypandet igen!

17 februari 2015 at 18:17

Vi ska inte reta Herr Hitler sa vissa under andra världskriget.Andra tog då beslut att hjälpa Hitler med transporter i Sverige , man sålde malm och annat som gjorde kriget möjligt i ännu större omfattning. Sveriges skuld för detta dols alltid. Historieforskare har slagit fast att Sveriges hjälp till Hitler förlängde kriget med minst ett år och många miljoners död i onödan.Allt för att hålla Sverige utanför. Idag förs liknande resonomang omkring ”lämpligheten” att ställa ut tavlor, skriva det man vill, kort sagt yttrandefriheten

. ”Vi ska inte reta islamisterna” låter det idag och så ger man sig på bla Lars Vilks ! Det är fegt och felaktigt, inga andra ska bestämma över våra lagar och vår rätt som svenska folket kämpat sig till under de senaste 100- åren.Tar vi hit invandrare för att de ska börja riva ner våra landvinningar?

Ska våra medlöpare hjälpa dem att återföra Sverige till ett tillstånd av vidskeplighet och förbud att kritisera religion??Ska jakten på homosexuella åter få börja? Ska kvinnors rättigheter börja ifrågasättas återigen. Ska kvinnan tiga i församlingen igen?

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Samma gamla historia igen men nu i Danmark! Jag var i praktiken också antisemit!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: