Våldet i vårt land har trappats upp i natt!

19 mars 2015 at 8:46

Riksdagen och regeringen har misslyckats med bekämpandet av våldet!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20491074.ab

Så var det dags igen för ett mycket grovt våldsdåd i Göteborg ! Den här gången har oskyldiga hamnat rakt i kulsvärmen från automatvapen.
Dessa gäng som sedan många år opererar på olika platser i landet sköter narkotika och annan kriminalitet och när något annat gäng trampar in på ”deras” område så blir det våld av olika slag. De som har figurerat de senaste åren som offer eller förövare är till sitt ursprung ofta från andra länder.
Dålig skolgång är ofta början till småkriminalitet som efter ett par år är upptrappad till värre kriminalitet.
Polisen och domstolarna har på tok för dåliga verktyg idag för att motarbeta dessa gäng.
Höj tex straffet för vapeninnehav till minst 5 års straff. Ta bort den sk ungdomsrabatten  som är totalt förfelad. Döm oftare till fängelse istället för fjantiga låtsasstraff . Att kratta löv är inget vapen mot dessa ofta förhärdade killar.
Polisen måste få bättre möjligheter till husransakning och muddring av unga killar i jakten efter vapen och knark.
När man får höra att polisen drar sig för att gå in i vissa områden därför att befolkningen generellt är fientlig mot dem så har något gått ordentligt fel i vårt land.
Frågan om upphävt medborgarskap är hårt och brutalt men kanske är något man också måste titta på från myndigheterna. USA på sin tid med svår kriminalitet i bla. gruppen italienare gjorde så att man började deportera dem tillbaka till Italien.
Om man inte lyckas att bryta upp dessa gäng så kommer det här våldet att fortsätta i all evighet. Rena rama blodshämden är ju satt i kraft nu.

De politiker som i åratal har slagit sig för bröstet och ansett att de har skött invandringen exemplariskt ser nu resultatet i olika förorter runt om i landet.
Sverige är det land som mot sin befolkning har mest jihadister i Europa och detta om något understryker också allvaret i misslyckandet att fostra  unga i demokratisk ordning.
Elefanten i rummet är bristande integration och arbetslöshet!

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Så onödigt! Avrättning av en författare!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: