Det borde vara nog nu!

16 april 2015 at 17:07

Borde det inte vara nog nu?

Två dödskjutningar inom 24 timmar i Göteborg idag. Det tar aldrig slut det här eländiga och nu måste det till en kraftsamling. Polisen måste förstärkas utifrån och de måste få extra befogenheter från riksdagen eller regeringen om det är möjligt. Något slags undantagstillstånd måste proklameras.

Polisen vet vilka som styr och ställer och ofta så vet de vem som var inblandad  i olika våldsamheter men det saknas  bevis .Ingen vågar vittna därför att de vet att de mördas då.
Vårt samhälle har på sina ställen nått botten. Dessvärre så verkar inte varken statsmakten eller politikerna ta det hela på allvar men det är så länge som det aldrig drabbar dem själv.

Ett stort ansvar har de som köper narkotika av dessa gäng, de göder de kriminella med sina pengar.  Utan köpare ingen handel!  Men jag vet ju att så fungerar inte samhället idag. Ansvar är snart sagt ingen beredd att ta och det är en moralisk bankrutt.

Det frodas också tankar bland folk att det gör inte så mycket om de här killarna skjuter ihjäl varandra, de är ju bara ”blattar”!
Det finns en rasistisk agenda runt om dessa mord som tom. polisen ibland låter undslippa sig i svaga ögonblick.
MEN ett rättssamhälle kan inte tillåta det som händer! Lag är lag och gäller lika för alla (i bästa fall) , men jag börjar tvivla mer och mer på detta.

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.2687724-har-ar-gangen-som-styr-goteborg

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Lycka! Angrip de kriminella i norra afrika med trupper!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: