Varför finns det så många pyromaner idag?

03 juni 2015 at 19:04

Det brinner!

”Nära 500 bränder bröt ut på skolor i Sverige under 2014, enligt ny statistik från Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB).
Örebro hör tillsammans med Göteborg och Malmö till dom tre hårdast drabbade städerna i Sverige, när det gäller skolbränder.” SR Örebro.http://www.skolverket.se/skolutveckling/miljo-och-halsa/grovre-vald-i-skolan/skolbrander
Det här säger en hel del om läget i vårt land.När unga tuttar på som de värsta pyromanerna så står det inte rätt till i deras huvud. När jag växte upp så satte samhället in stora resurer för att ta fast pyromanen sedan om de fick tag på mordbrännaren så blev det stränga straff eller sinnesjukhuset.
Man läser sällan idag att polisen har fått tag på de som bränner allt från skolor till garage med en massa bilar.Man kan ju undra hur polisens siffror ser ut, är de lika dåliga som de siffror man uppvisar omkring lägenhetsinbrotten?
Hur ser den totala kostnaden ut för alla dessa bränder?
De som utför dessa dåd måste ha en väldigt konstig syn på tillvaron.
Från min tid i Malmö och Rosengård så vet jag i alla fall att de åren mellan 1978-2004 så var flertalet av bränderna i invandrartäta områden, inte för inte så sa ju folkhumorn följande: ” Turisten frågar ”infödingen” , var ligger Rosengård? Infödingen svarar: Jaru, de ä bara att följa branbilen!
Hur det är i de städer som nu rapporteras i radion vet jag ej men jag misstänker att det står likadant till fortfarande.
Hatet mot Sverige och vårt folk tycks ju vara stort bland vissa unga eftersom man bränner ner vårt gemensamma. Att kriminaliteten också är stor bland den här gruppen går ju inte att ljuga bort längre.
Lika lite som det går att ljuga bort att den politiska islamismen finns i förorterna.
OCH inte blir det bättre heller eftersom dagens politiker blundar för fakta.

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Lite stryk skadar inte! Skottlossning igen!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: