Islam och homosexuella!

28 juni 2015 at 23:14

Islamisters synsätt på homosexuella!

Incest kommer tillåtas snart i vissa västländer. Varför? För att ”kärlek övervinner allt”. Med deras logik så borde ju incest eller att syskon gifter sig eller mor och son eller dotter och far gifter sig vara okej, dem kan ju inte hjälpa det eftersom dem ”föddes så” och dem är faktiskt vuxna och ställs till svars inför samma lagar som alla andra. Yalla lägg på incest så kakan blir fullbordad.
Detta med att man tillåtit bögar och lebbar att gifta sig i USA är inget förvånansvärt eller märkligt, för det finns ingen värre synd än kuffr. Fast det däremot som får ögonbrynen att höjas till sjunde himlen är att vissa människor med muslimsk bakgrund längtar att få samma lagar tillämpade i muslimska länder? Förstår inte varför dem (kuffar) är så normala, avslappnade och skäms inte över deras kuffr men muslimer alltid ska vara nojjiga och oroliga fastän dem har en oövervinnlig sanning på deras sida. Det berättas att Profeten (fred över honom) sagt att det kommer att komma en tid då den troende passerar gravplatserna och önskade att han själv var i dem, pga alla dem prövningar mot dennes religion som finns. Må Allah bevara och rädda oss.
Kom ihåg dessa verser nedan för det sägs redan nu till oss och kommer att sägas mer intensivt och med handlingskraft:
”Hans folk svarade inte, men de sade [till varandra]: ”Vi måste driva bort dem ur vår stad! De är människor som vill hålla sig rena!” (Koranen 7:82)
”Hans folk gav inget annat svar än att de sade [till varandra]: ”Låt oss driva ut Lots anhang ur staden! De är människor som vill hålla sig rena!” (Koranen 27:56)
Stackars regnbåge oxå som kidnappats av dem, det är en av Allahs vackraste symboler för Hans makt och skönhet.
Er bror Anas.
Jag behöver inte  väl inte säga så mycket mer men det här synsättet delar muslimer även med sk högerkristna i världen. De utgår ju inte från Jesus i sina predikningar utan håller sig till gamla testamentet där Muhammed stal så mycket från.
De sätter sig i Guds ställe och dömer. De hatar  och förtalar andra människor. De känner ingen kärlek till sin nästa.
Det är såna här människor som allt för många inom vänstern samarbetar med liksom den svenska kyrkan.
Det är oerhört ledsamt att så många i vårt land inte ser klart längre vem som är vänner och vilka våra fiender är. 
Tunisiens folk ser detta efter terrorn i sitt land. Samma sak i Nigeria . I Irak och Syrien!

Entry filed under: Uncategorized.

DAB-DÖD! Jag ogillar tjuvar!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: