Vi gillar olika? Även musik?

05 juli 2015 at 9:06

Sverige fungerar som ett ”flugpapper” idag!

Grävs det guld som blir till sand eller?? Du kan ju börja med att läsa Anna Dahlbergs ledare här:http://www.expressen.se/ledare/anna-dahlberg/vi-maste-prata-om-de-ensamkommande-barnen/

Antalet och alla kostnader är väl guldet men vad visar baksidan av det som nu pågår. En ökning som slår alla rekord av dessa ensamkommande killar. Just det , pojkar, ynglingar eller halvvuxna män. Var är alla förtryckta flickor-kvinnor?
OM det är någon som skulle behöva fly tex Afghanistan så är det ju kvinnorna men dessa lyser med sin frånvaro i dessa strömmar av unga.
Grejen är ju att klanen där borta satsar just på pojkarna eftersom det är de som betyder något i dessa samhällen, kvinnorna är alltid en underklass som inte ska synas.
Folk i andra länder är inte dumma om du trodde det, de har fullständig koll på hur läget är i olika länder i Europa. Sverige som har så mycket olika bidrag och en politikerklass som ängsligt inte ens vågar debattera verkliga problem gör ju att Sverige är ett utmärkt mål att skicka sina unga män till för att etablera ett nytt liv.
Vad som händer sedan med unga med bristfällig utbildning ser vi ju när arbetsförmedlingen redovisar siffror över arbetslösheten.
Guldet blev till sand när man tvingas till att leva på ”soss”!
Vägen dit kostar oerhörda summor som tas från alla andra sektorer i vårt avlånga land.
Nedskärningar sker så gott som dagligen i många kommuner vad gäller sjukvården särskilt för äldre. Pensionerna för många kvinnor är löjligt låga och de skulle verkligen behöva en ordentlig höjning men nu går pengarna åt till dyra boenden för de som kommer hit som unga.
Det finns så många som skor sig på det läge som har uppstått med brist på bostäder, miljonärernas antal ökar bland dessa sk uthyrare.
” Sociala medier” rasar mot Liza Marklund därför att hon spelade en låt av Ultima Thule igårdagens sommarprogram. En nationalistisk punkgrupp orkar man att käbbla om men de verkliga problemen vill man inte ens försöka att föra debatt om. Och hur var det med
 detta att ”gilla olika”?

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Jag ogillar tjuvar! Vänsterpartister som snackar goja!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: