Kvinnohatare ska spåras upp och lagföras!

11 juli 2015 at 12:38

Kvinnohatare ska spåras upp och lagföras!

Läs det här först :

http://www.svd.se/hur-kan-zara-larsson-vacka-sadant-hat

Började att läsa Svd och hamnade på ett rep. om klotter och hur detta elände ökar i de stora städerna. Hundratals med miljoner i kostnad bla för SL och andra offentliga bolag. Hur är dessa killar beskaffade i sina hjärnor tänkte jag.
Sedan läste jag Karin Wennstams krönika om Zara Larsson och hur hon förföljs med hot om våld av alla slag. Då tänkte jag också , hur är dessa killar beskaffade i sina hjärnor?

Det är en svårt sjuk värld som uppvisas särskilt genom internet, skymfningar och hot hör till vardagen för den som vågar stå fram med sina åsikter.
Zara Larsson har all rätt i världen att få framhålla sina åsikter om manssamhället och genom den drägg som hotar henne så ser man ju också att hon rör vid något som är svårt för vissa män (pojkar) att ta till sig.
För visst har vi ett manssamhälle fortfarande inte minst inom lönesektorn! I går uppdagades det att polisen sätter olika lön numera på kvinnor och män!
Jag som har arbetat så många år inom kvinnodominerat yrke vet också att pensionen skiljer oerhört mycket mellan de olika sektorerna i samhället.
Dålig lön ger dålig pension och ofta är det tack vare könstillhörighet.

Jag hoppas att Zara Larssson inte ger vika inför de hot som uttalas mot henne, anmäl till polisen , ge inte upp detta. Någon gång måste även polisen inse att dessa hot kanske inte bara är ordsvammel!
Yttrandefriheten har i viss mån beskurits i vårt land genom att människor lägger självcensur på sig. Vänsterpartiets tunga företrädare har medverkat till detta genom att peka ut kvinnliga debattörer med ursprung från andra länder och boende i förorterna som personer man inte ska lyssna på. De hade ju fräckheten att påstå att kvinnor i förorterna beskärs på sin frihet av män i skägg och koranen i handen. Att de säger att de är emot alla män oavsett religion som beskär kvinnor på sina rättigheter förstår inte dessa ledande vänsterpartister.
Vänsterpartiet liksom alla andra partier i Sverige bör stå upp för kvinnors rätt till sitt eget liv utan påhopp och hot från ålderdomliga män av olika kulörer!

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Carl Bildt fegar ut! Nej till droger!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: