Otäckt!

21 september 2015 at 14:15

Finns det ett samband?

Först läser jag i Nerikes allehanda hur islamister värvar killar i Örebro till IS.
Sedan läser jag det här i Svd:http://www.svd.se/henrik-alexandersson-saudiarabien-ska-korsfasta-21-arig-politisk-fange/om/ledare

Vi vet ju idag att moskerna byggs med hjälp av pengar från SaudiArabien och det är alltid frågan om indoktrinering i den gren som heter Sunni  .Samma riktning som IS står för!

Muslimerna i vårt land kommer inte från att det är deras söner och döttrar som värvas till denna otäcka rörelse. Det är ju inte unga från Örebros frikyrkor eller hur?
Då borde man också titta mer på hur sambandet mellan Saudi och muslimerna i Sverige ser ut!
Fridens religion säger alltid de själv liksom deras beskyddare i tex svenska kyrkan.
Varför ser det då så illa ut i de stater liksom Saudi har denna religion som statsreligion? Försök gå över till en kristen tro i dessa länder så ska ni få se hur fridfull behandling man ger då!

Hur vore det om man någon gång kunde diskutera denna lära på ett korrekt sätt utan censur. Praktiken visar alltid vad en lära eller politisk agenda står för och då får man titta på länder som praktiserar islam eller socialism.
Vad som sägs eller påstås i ett land med demokrati är inte värt vatten när det kommer till kritan. Det är så lätt att utlova guld och gröna skogar.
Vem hugger huvudet av sina medborgare? Vilka  bygger fängelser för de medborgare som vill uttrycka fritt sina åsikter?

Ibland undrar jag verkligen vad det är med en massa svenska medborgare som är så rädda att skåda sanningen om den muslimska världens otäckheter. Varför blundar man med bägge sina ögon?
Många av dessa otäcka herrar går omkring i vårt land och sprider sitt extrema gift till unga människor!
Vi ska inte godtaga detta, de ska lagföras och dömas och utvisas!

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Det kan vara svårt att välja rätt! Nej till Netgear!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: