Inte ett Rosengård utan många!

15 oktober 2015 at 11:12

Utanförskapet sprider sig!

Sveriges felaktiga väg började inte förra veckan utan för länge sedan. I Malmö så började (S) bygga upp en stadsdel där det tidigare var bördig åkermark, området kallades Rosengård.

Från början bodde det arbetare från stadens stora industrier, ja Malmö var en mycket stor industristad en gång i tiden. Med åren flyttade de skånska arbetarna ut från Rosengård när det blev allt fler utländska arbetslösa invandrare .
När jag kom ner som boende i Rosengård 1978 så var vi svennar verkligen i minoritet. Bla så bodde det ca 3000 romer från östeuropa där. DET är svårt att leva granne med folk som inte tar hänsyn till andra! Alltså flyttade allt fler med arbete att sköta ut från Rosengård, även jag med familj.
När man inte får sova på nätterna pga av grannars oförmåga till att leva normalt då finns bara en utväg kvar och det är att flytta.

 Nu visar det sig efter alla år att samma typ av förorter har växt upp runt om i Sverige med samma typ av elände som vi upplevde i Malmö där f.ö. flera stora bostadsområden påminner om Rosengård idag. Läs rapporten här: http://www.verdandi.se/aktuellt/ny-rapport-fororterna-som-moder-svea-glomde/

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Självmorden på MAS-psyk! Svag debatt från vänster om rasism!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: