Öppna era hjärtan!

26 oktober 2015 at 15:29

Nu måste jag ta till förklaringsmodellen alá barn för alla inom ”öppna hjärtan” och framförallt MP_vänstern! Vi bor i ett hus med fyra rum, mamma,pappa, lillebror och storasyster. Vi är snälla och goda och vill hjälpa andra. Så vi bjöd in två romer att bo hos oss sedan tog vi in tre pojkar från afghanistan. De är lite trångt men det går! Ikväll ska vi åka ner till centralen och bjuda in någon familj att också bo hos oss.Sammanlagt blir vi då 13 personer i fyra rum! Ungefär som många andra i förorterna har det med alla sina släktingar. Tyvärr har vi bara en toalett så det är nästan alltid upptaget. I värsta fall får man gå ut i skogen bredvid om det kniper.Men vi är snälla! Pappa säger nu att vi kan inte klämma in någon mer i vår lägenhet så han ska tala med portvakten om man inte kan rymma ur cykelkällaren ! Mamma är arg på grannarna som inte har låtit någon bo hemma hos dem, de är onda säger hon!
Vi bor i ett ont land säger hon sedan, nästan alla svenskar är rasister.De finns överallt! Mamma säger också att vi skulle kunna ta emot 60 miljoner fattiga, Sverige är ju nästan tomt för det sa statsministern när han flög över Sverige.De skulle kunna bruka jorden och ha får!Nu kommer pappa in och är arg på mamma, inte en enda till in hos oss, jag orkar inte mer! Våra pengar är slut och allt toapapper är också slut.
Som sagt var regeringen har nu skickat mail till alla departement med krav på besparingar eftersom vi håller på att gå bankrutt i det här landet!

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Regering och riksdag fortsätter den inslagna vägen! Måste så många unga vara så slarviga?


Arkiv


%d bloggare gillar detta: