Det är dags att tala allvar!

26 november 2015 at 11:55

Miljövännerna!

”Beatrice Bandergård · Vän med Anders Lundberg

vilket djävla rasisitiskt propaganda inlägg..o vilket djävla resonemang.. Olof Palme hade vänt sig i graven över våra pinsamma politiker!! snacka om att sprida fördomar o främlingsrädsla! TVI!”

Så här kan det se ut på Facebook när man skrivit ett inlägg, men inte ett sakligt ord om det jag skrev.Bara rasistkortet på en gång.
På något sätt så verkar det som om miljöpartister i busken har börjat agera som tvättäkta sekterister!
Nå, verkligheten kom ikapp denna rödgröna regering men ack så klumpigt de agerar.Först kör man  öppna alla portar sedan tvärvänder man under veklagan och gråt och slår igen porten!
Vi kan börja med den förra regeringen och de ”borttappade” passen !
De gjorde ingenting åt detta! Nästa regering har till dags datum inte gjort något heller. Handeln med passen beskriver ungefär hur invandrarpolitiken fungerar, låt det gå bara sedan VEM som kommer hit på dessa falska pass  DET kvittar!
Att denna kriminella handel har fått fortgå i så många år är mycket märkligt. En kvarts miljon pass rör det sig om:http://www.svd.se/merit-wager-svensk-passkontroll-ar-pa-efterkalken/om/ledare 
Det som var rasism förra veckan är nu legitim politik för denna regering. Alla dessa fantaster som har delat ut sina rasistkort under åren, vad säger de idag?
Det sorgliga är ju att flertalet svänger sig med termer utan att ens veta vad det betyder.  Bekvämt att göra så när man inte varken kan eller orkar att bemöta det som andra säger!
Om nu politikerna av alla sorter hade bemödat sig från början att föra en strikt invandrarpolitik där man prioriterat rena krigsflyktingar samt kollat vem som kom hit samt avvisat de som ej hade rätt att komma hit, då hade vi kunnat sluppit att se dessa tvära kast!
Samma sak med de tiggare som enligt avtalen har rätt att komma hit som arbetssökanden i tre månader. När de inte har fått något arbete så ska de åka hem enligt avtalet med EU. Varför man inte följer dessa regler är ju bara feghet inför en skränande mobb likt den nere i Malmö!
Varför stiftar man lagar om man sedan inte följer dem? Avtal skrivs på sedan följer man dem inte ?
Jag personligen har aldrig velat stänga gränsen för krigsflyktingar däremot vill jag att man aktivt stödjer det motstånd som framförallt sköts av de kurdiska styrkorna nere i Irak-Syrien!
Däremot är jag totalt emot att särbehandla människor på det sätt som man gjort med framför allt Afghanska ungdomar. De får ett bättre boende, mer pengar anslås och det är inte små belopp som läggs per individ.Fyra gånger mer än min pension varje månad.
Inte undra på att det kommer så många eftersom kunskapen är mycket god idag via Facebook över hur Sverige handhar dessa imigranter!
När man för en politik med dessa ytterligheter och tvära kast så försvårar man landstingen och kommunernas möjligheter att sköta sin uppgift! Hur personalen mår ute på fältet sipprar det fram lite uppgifter då o då. Sjukskrivningar och uppsägningar pga av att man inte orkar mer. Sjukvården och tandläkarna har så mycket arbete med alla sjuka som har kommit så de har på sina håll en mycket besvärlig situation.Kostnaderna stiger i höjden och vem tar sitt ansvar för detta? 
Det finns hur mycket frågor som helst men få som ens tycker eller vet något. Rädslan att klampa i klaveret har lagt sig över vårt land som en våt filt!
Och ni alla i busken , även på Gotland, lägg av med att dela ut rasistkortet. Ni har ju ert eget parti vilket har gått i spetsen för det drastiska att stänga gränsen!
Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Konsumera mera, säger ju faktiskt Persson! Strupgreppet!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: