Blodspengar från Saudi!

04 januari 2016 at 15:56

”Den sanna läran”!

https://sv.wikipedia.org/wiki/Shia
https://sv.wikipedia.org/wiki/Sunni

De här grenarna av den muslimska läran är som eld och vatten sedan urminnes tider, våldet mellan dem kommer och går genom århundraden. Iran är nästan helt igenom Shiia medan Saudi-Arabien är Sunni till största delen.
Kriget mellan Irak och Iran var ett oerhört blodigt krig där även gas användes av Saddam, ingen nåd ges mellan muslimer.
Dessvärre har muslimer nästan överallt i världen börjat sedan ca 25 år tillbaka mörda kristna och bränna kyrkorna. Det är ju inte en tillfällighet att vi har så många Syrianer i Sverige nu, de är bortdrivna från de länder de har bott i sedan urminnes tider. Ofta har hela ursprungsbefolkningar fördrivits och araber har tagit deras mark.
Eller som Turkiet gjorde för hundra år sedan, körde ut Armenier och andra kristna  i öknen där de mördades eller svalt ihjäl.
Muslimer i alla länder har idag blod på sina fingrar!

Hur det nu ska gå mellan Iran-Saudi vet ingen men bägge länderna säger sig ha Allah på sin sida.
Jag säger bara att bägge dessa parter är lika goda kålsupare och mördar lika mycket i Guds namn. De fyller sina fängelser med människor vars enda ”brott” var att blogga om en bättre värld. Att plädera för en human värld renderar 1000 piskrapp och tio års fängelse.
Det är sunni som sköter muslimerna i Sverige med pengar från Saudi!

Blodspengar! En hemsk lära som aldrig för något gott med sig!

Entry filed under: Uncategorized.

Jag har inget parti att lägga min röst på! Bostadsmarknaden har fallit ihop!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: