Bostadsmarknaden har fallit ihop!

06 januari 2016 at 8:56

Bostäder åt alla!


Flera partier lyfter alltså fram höjda bostadsbidrag som ett alternativ – men det kan bli riskabelt, säger Micael Nilsson på Boverket.
– Om man laborerar med tanken att man ska få mer pengar för att hitta boenden, är risken att man med den här bristsituationen bara gynnar svarthandeln ännu mer, säger Micael Nilsson.”
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6331792

Före bostadsbidragens tid hade vi tämligen låga hyror i Sverige. När bostadsbidragen genomfördes så steg hyrorna till att bli en mycket stor post i de flesta hushåll.
Systemet med bostadsbidrag möjliggjorde att banker och ägare kunde höja hyrorna eftersom staten då betalade kalaset.

Nu har Sverige hamnat i den största krisen på hundra år med en bostadsmarknad som inte fungerar längre. Det säger sig själv att tar man in så många invandrare som man gjort så faller hela bostadsmarknaden ihop som en pannkaka. I alla länder där en svart marknad uppstår så sprider sig också kriminaliteten inom dessa sektorer. Polisen i Stockholm uppger att så är det i staden nu!
Säkerligen på andra platser också och denna pest är svår att motarbeta såsom läget är nu.
Folk är dessutom tyst om sin situation av rädsla att åka ut på gatan !
Som vanligt är de som inte är berörda av situationen ofta ovetande om vad som händer och tror att allt är som vanligt.

MEN regeringen och i synnerhet MP och dess bostadsminister Kaplan vet mycket väl vad som har hänt och DE vet också att det är de som har ansvaret.
Men tigandet har de satt i system och vem minns inte deras ord i höstas. Välkommen till Sverige, vi ska ta hand om er!

Nu kommer ju alltid sanningen fram förr eller senare och nu har Bostadsverket gläntat på dörren och uppvisar vad regeringen har åstadkommit ihop med förre statsministern Reinfeldt.

De överoptimistiska med rosa ögon förmår inte att ta till sig någonting ur verkligheten, de bara kör på som om inget nytt har inträffat. När politiska fantaster bara fortsätter att pumpa ut sina drömmar om lyckoriket, då kan man faktiskt på allvar fundera över hur de mår mentalt.

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Blodspengar från Saudi! En till av mina hjältar har avlidit!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: