Världen är sig lik!

17 februari 2016 at 11:55

I Sverige får olika pampar flotta lägenheter vare sig de är sossar eller moderater, de är jämställda!
FK meddelar att de fattiga blir fattigare! Precis som i många andra länder trots att svälten har motats på porten i de länder som hade denna åkomma tidigare. Afrika, Asien, Sydamerika har gått framåt!
Det är bara de länder i SA vilka har socialism som har det verkligt dåligt.
Krigen pågår som vanligt och jag undrar om det överhuvudtaget är möjligt med fred i en sådan värld av girighet som vi har sedan urminnes tider.
Dessutom så finns det alltid gott om religiösa fanatiker som förpestar livet för så många. En huvud trillar här och där allt medan man utropar att Gud är stor. Vad Gud har med saken att göra begriper inte jag!

Läs f.ö. Ledarsidorna här:http://ledarsidorna.se/2016/02/fattighuset/

På Ledarsidorna benas det mesta ut och idag har de framtiden i Sverige i fokus.

Sverige kommer tids nog till världs ände rent ekonomiskt med alla dessa bidrag från staten . Skulle bara fattas också att bostadsbubblan spricker, det är helt sanslöst hur alla dessa bostäder i samtliga bristområden bara stiger i pris. En femma på södermalm ligger just nu ute för 8.5 miljoner, det är Gert Fylking med hustru som säljer. I mitt gamla hus såldes en femma för 3.9 miljoner förra veckan.
Osund utveckling som pågår oförminskat eftersom vi har en galen bostadspolitik sedan 1945.
0 % ränta är ju dessutom något mycket märkligt i dessa dagar.Orätt dessutom eftersom de som sparar inte har något för detta och många börjar spekulera istället i tex bostäder!

Med andra ord så är världen sig lik!

Entry filed under: Uncategorized.

Fega uslingar på nätet! Ordet till Kjell Albin Abrahamson


Arkiv


%d bloggare gillar detta: