Allt stöd till det Kurdiska folket!

03 april 2016 at 15:04

Läkaren på Lesbos sa de rätta orden!

Svt hade ikväll ett inslag med en Syrisk läkare som hjälper de som kommer från Turkiet !
Han sa det som aldrig sägs i Sverige nämligen att eländet tar aldrig slut om man inte gör något åt orsaken till varför människor flyr.
DN hade i sin kulturdel idag en mycket stor intervju med Malena Ernman bla. om flyktingar. Allting handlar alltid bara om att välkomna och ta hand om alla som kommer hit men aldrig ett enda ord om orsaken till att de är här!
Varenda tidning skriver spaltkilometrar om allt annat som handlar om dessa invandrare. Hur de bor här, hur de slåss på förläggningarna, hur de mördar svenskar, hur de våldtar kvinnor m.m.
Sedan kommer det mängder med gulliga reportage hur tex. pensionerade lärare rycker in därför att det inte finns lärare! Oftast i tex tv så berättar man också om vissa oskyldiga saker medan man blundar för andra lite tristare händelser. Idag tog man upp hur folktandvården inte fungerar bra därför att de måste som enda tandläkarinrättning ta emot de som anländer!Så här har det sett ut under hela detta halvår allt medan modiga Kurder gör motstånd mot IS. Kvinnorna från Kurdistan tar geväret på ryggen och jagar IS-mördare och lyckas väl!
Tjeckiens  president sa några ord som stämmer och det var att alla de unga männen från Syrien och Irak som i massor åker från sitt land sviker befolkningen, de borde stanna och ta striden mot IS!
Så här beskriver Kurderna genom en bild vad som sker:

Jag följer varje dag händelserna därnere och vill uttrycka min beundran för det Kurdiska folkets hederliga kamp mot islamisterna. De försvarar alla trosriktningar och folkslag.
Ett faktum är att de försvarar också oss! Men det är få i vårt land som tydligen begriper detta idag, allt för många låter som Malena Ernman och henns åsiktskamrater.
Samma konstiga inställning som pacifisterna hade på 60-talet och kriget i Indokina.

Det finns bara ett sätt att hjälpa folken  mot IS och det är att stödja kampen mot IS på alla sätt, även med vapen.
Sverige är ett fegt land sedan många år, Sverige har fega politiker.Sverige har fega tidningar och falska journalister med få undantag.
Sedan att vi har en genomfalsk vänster gör ju inte saken bättre, en vänster som inte tar strid ens mot islamisterna i vårt land.
Svenska kyrkan är lika fega och falska och lismar ikapp med islamisterna.
Jag skäms varje dag  numera över vårt land och dess hållning!

ALLT STÖD TILL DET KÄMPANDE KURDISKA FOLKET!

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

I Torshälla bodde det många Estländare! Överklass!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: