Fattigdom föder kriminalitet!

13 april 2016 at 16:11

Välfärdslandet är på ett sluttande plan!

Så här ser det ut i många skogar i Stockholmsområdet, jag har sett mycket värre än det här kan jag säga.
Den som bor här har huggit upp ved som är prydligt staplat vid berget men resten, fy fanken!

Sverige har inte kunnat sköta den här biten så som man ska kunna. De som kommer hit från EU får vara här i tre månader men har de inget arbete då så ska de återvända. Ingen myndighet har förmått att låta den lagen gälla, man fegar ur därför att man är så  ängslig över stämpeln razze eftersom det rör sig om romer.
Sedan har vi dessa inom mediavänstern plus en del artister som alltid ska tycka till med upprop osv. Politikerna är tydligen rädda att stöta sig med kändisarna!

Är det humant att låta folk bo på det här sättet? Är det humant att låta folk leva på tiggeri år ut och år in som vi nu har sett i vårt land.
EU har anslagit många miljarder Euro till Rumänien för att skapa en bättre tillvaro för romerna och det är på den vägen det måste gå!

Kommuner som öppnar upp skolor , sjukvård, sosshjälp mm. bidrar bara till att allt fler söker sig hit och hamnar i kanske värre misär än hemma i Rumänien vad gäller boendet.

Så länge som det här eländet ökar så ökar också kriminella handlingar. I Farsta så har inbrotten den senaste tiden i lägenheter och villor ökat väldigt mycket och det är sannerligen inte slumpen som spelar in.
Där det finns fattigdom där finns det också kriminalitet!

Entry filed under: Uncategorized.

Jazz! haha


Arkiv


%d bloggare gillar detta: