Ygeman tar tag i brottsligheten!

18 april 2016 at 23:26

Fittja och Botkyrka!

”I dag var inrikesminister Anders Ygeman på besök i området. Han fick bland annat träffa tobakshandlaren Harout Artin i Fittja som berättar så här om sin situation.
– Det är svårt här. Ingenting händer, polisen kommer – de kriminella försvinner. När polisen går – de kriminella kommer.
– Vi ska bränna din affär, vi ska hota dig! säger de. De bara hotar oss här! I dag finns ingen respekt. Fittja centrum är helt katastrof, säger han.
Tobakshandlaren Harout Artins anställda blir utsatta för hot en till två gånger i veckan.
– Du kan inte säga någonting. Många av mina anställda blir rånade, utsatta för slagsmål, får en smäll i ögat. Vi kan inte göra något. Det finns ingen säkerhet för oss i Sverige, ingenting. Tyvärr. Det är jättesvårt för oss, säger han.”http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6414048
De blåögda i vårt land blundar med sina bägge blå ögon på samma sätt som MP:s språkrör vad gäller islamisten Kaplan!
Vi har idag så stor brottslighet och det värsta är att folk varken vill eller vågar längre att anmäla det som händer dem.
Jag gjorde ju likadant efter rånförsöket av mig i slussen för ett tag sedan, det är inte lönt att anmäla. Jag såg ju vad som hände med min anmälan i höstas , SL hade ju inte ens sina kameror igång så polisen hade bara att avskriva.
Våra förorter runt om i landet är hårt ansatta av kriminella, det är ju inte bara i de tre stora städerna längre.
Maffialiknande gangsters infiltrerar hela samhället med allt från bedrägerier på nätet till att sälja knark. Och denna kötthandel med kvinnor som pågår dygnet runt via nätet, kvinnor levereras per bil när som helst. Stora pengar att tjäna för de som håller i det hela.
Vilken småfirma som helst kan drivas av kriminella allt från byggnadsfirmor till affärer. Vem minns inte alla livsmedelsaffärer Clark Olofsson ägde en tid när han satt i svenskt fängelse.
Nu ska man hårdsatsa ute i Botkyrka på samma sätt som man gjorde i Södertälje och det är bara att önska alla lycka till i den kampen!

Entry filed under: Uncategorized.

haha Vax records


Arkiv


%d bloggare gillar detta: