Igår och idag!

19 maj 2016 at 13:43

Igår och idag!

Gårdagens rapporter och videos från Eskilstuna och Fristadstorget med en så stor uppslutning av KENT-fans var imponerande. Fick se och höra  en vän , Robin Jarl, också i sändning.
Antingen älskar man KENT eller ej.
Själv tillhör jag de som älskar Kent och säger så som så många unga säger, de har fått mig att uppleva musik på ett annat sätt. Jocke Bergs texter har i olika skeenden i mitt liv också betytt mycket ungefär som Nils Ferlins texter!

Annars var resten av kvällen vikt åt att hjälpa en bekant att uppgradera sin dator till Windows 10 innan de ska ha betalt.
Hårt tryck på Microsofts servers igår märkte jag, allt gick så sakta så vi fick lämna datorn på över natten efter 4 timmars väntan.
Felet med denna update är att man inte på något sätt kan se hur mycket man har tagit ner och hur lång tid det är kvar!
Nåja, i morse var det klart!
Jag hade hunnit installera Ubuntu på fyra datorer på den tid vi väntade!
Microsoft har ett gammalt system som de verkar att aldrig komma vidare med i grunden! Så mycket är onödigt krångligt och tidsödande.
Vi som använder Linux suckar bara djupt!

Idag är det datakrångel och flyget står stilla på många stora flygplatser i Sverige  samtidigt som Egypten har råkat ut för en stor (olycka) med ett plan som bara försvann från sin rutt när det närmade sig hemlandet.
Misstanke om bomb finns alltid med numera!

I Sverige har vi så många system vilka är samhällsviktiga men så lätt åtkomliga för ev. terrorister OCH främmande makt.
Sovjet och Ryssland har alltid utbildat speciella förband vilka ska kunna ta sig in i olika andra länder bakvägen för att kunna slå till mot känsliga mål. Stoppa elen i Sverige så stannar hela landet, detta är något att tänka över för myndigheterna.

Så illa som Sverige har fungerat vid olika kriser så bör man vara lite rädd.(Tsunamin, Estonia och inte minst skogsbranden i Västmanland)

Det mörkas , det ljugs, det förföljs och massmedia   är det svårt att lita på idag.
Jag ska bara ta ett exempel från tidigt i morse. Nyheterna på P1 släppte in en man talande svenska från Venezuela, han var anhängare av de korrupta socialisterna och fick tala en massa skit om oppositionen en lång stund.
70% av folket är nu emot regimen men radion släpper fram en propagandist och det är inte första gången de anlitar sådana politruker.

Det är samma typ av folk som vi finner inom tex kommunistiska partiet i Göteborg eller Schori och de andra sk ”fredsvännerna”!
De vränger sig med sanningen och har så gjort i alla år.
Sorgligt är också att en del av mina vänner från gamla SKP vilka hade klart för sig då vilka Sovjet och deras vänner var i vårt land numera talar och tycker precis som dessa Moskoviter. En hel del av dem har tyvärr också blivit Putins vänner !

För mig är de fascister! Beredda att sälja ut vårt land med slagordet fred. Fred till vilket pris?
När man lägger sig platt för makten från Moskva så säger man också att man är emot att Sverige ska bli fullvärdig medlem av NATO.

I denna fråga förenas nu som förr kommunister och nationalsocialister! Nej till Nato- Ja till Putin!

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

En trist men ack så vanlig historia! Ett oseriöst reseföretag!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: