Straffande dårskap!

21 juni 2016 at 0:51

Religion som STRAFFAR!

De är barbarer i dessa länder med islam som statsreligion! Så länge som folken i dessa länder inte kan slå sig fria från den förtryckande religionen och kasta sina mullor  på historiens skräphög så kommer de att vara förslavade.
När de kommer till andra länder med frihet så är det så få som uppskattar denna frihet . De flesta fortsätter på den inkörda  vägen med allt från kvinnoförnedring till att inte vilja ta till sig demokratiska tankar.
Islam behöver gå igenom en reformation likt den kristendomen och judendomen har gått igenom.
Tyvärr finns inte det ringaste tecken till något sådant här i vårt land bland de församlingar som finns. De är helt styrda av Saudiarabien och får stora summor pengar från detta medeltida skräckland.
Titt som tätt avslöjas att de tar hit predikanter som sprider hat mot bla homosexuella.
Sveriges myndigheter och politiker fattar tydligen ingenting utan har sett till att dessa odemokratiska organisationer får stöd av det svenska samhället på alla  sätt , inte minst med pengar!

Fredens religion påstår en del! Ja, det är ju bara att öppna historieboken och läsa på om alla krig som islamister har bedrivit. De höll ju faktiskt på att nästan erövra Europa en gång i tiden när de stod strax utanför Wien.
Och vad sker i väldigt många länder med islam som grund? Hälften av alla flyktingar kommer från Afghanistan, Syrien och Somalia.
Under åren har det kommit många miljoner ut över världen från Iran,Irak, stater i norra Afrika. Pakistan har miljoner flytt från också !
I alla dessa länder har man förföljt människor på olika grund.I nästan samtliga muslimska länder har man antingen mördat eller kört ut de kristna vilka var rätt så många bara för 50 år sedan.
Ungefär som Turkiet gjorde med de kristna i början på 1900-talet.

Nej, ryck upp detta ogräs och låt det inte frodas! Allra minst inte i våra upplysta länder!

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Kvinnor, ta inte efter männens dåliga värld! Tunnelbanan!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: