Oroligt i Sverige!

18 juli 2016 at 18:43

måndag, juli 18, 2016

Oroligt i Sverige!

När jag som vanligt går igenom tidningarna från norr till söder så är det en berättelse om kriminalitet av många slag. Bränder, fönsterkross, stölder, upplopp,mord och dråp.
Ett dödsfall i Uppsala pga av att upploppen där förhindrade brandkårens insats i tid är orsaken. Med andra ord så är de unga arabisktalande männen i Gottsunda skulden till detta dödsfall.
Vissa städer är värre än andra om man enbart läser ortens tidning och Malmö är en stad där tidningarna är fulla med elände från staden. I Stockholm och Göteborg är det vissa stadsdelar som hela tiden står fram som riktigt otäcka ställen att vistas i vid vissa tider på dygnet.
Men även i det mörka Småland finns det stor oro med slagsmål mellan stora grupper av människor. Jönköping vilken var en av Sveriges tryggaste städer förr börjar att bli en stad med stora problem.
Alla vet vilken grupp av boende som hela tiden figurerar men det ska förklaras och beklagas av allt från myndigheter till vänsterjournalister men ibland får polisen själv komma till tals och de berättar ofta en helt annan historia än den gängse.
I Gottsunda har boende själv filmat och lagt ut vad som händer och ingen kan undgå då att höra att killarna talar arabiska. De hånar och vrålar och uppför sig mycket illa och elden brinner och röken sprider sig i kvarteret.
OM man vill veta vad som händer i landet istället  för att bara slå ifrån sig så ska man följa med på internet vad som skrivs i tidningarna samt även kolla upp både Facebook och Twitter.

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Idag vill jag hylla våra fina poliser! Hell min kejsare!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: