Dagens vänster är lat!

04 november 2016 at 21:06

Om du tänker ca 10  år bakåt, hur stora siffror kunde SD visa upp då? Mycket låga siffror Skåne stack ut redan då förstås. Lite mer än vad man var van vid. Vänstern i Malmö-Lund har varit aggressiv i många år och stört möten.Hotat och slängt allt från flaskor till smällare. Detta beteende har sedan undan för undan spridit sig över landet. För varje gång de har tillgripit odemokratiska metoder så har stödet för SD ökat. När sedan dessa röda fascister började gå hem till de som de hade pekat ut som fiender samt slagit sönder dörrar och hotat ännu värre så började vanligt folk att sympatisera med SD.
Vänstern blev farliga i folks ögon, farliga och påminde själv om nazister i sitt agerande. Nu började siffrorna skjuta i höjden för SD.Men de vanliga partierna slog in på bojkott.Ingen ville ta debatten med SD. Ytterst dumt och så steg SD:s siffror igen.
Nu är vänstern igång igen med något helt idiotiskt igen.SD ska inte få hålla möten, denna gång på Grand Hotel. Nej då, nu ska hotellet smutskastas , deras jobb är att hyra ut och sköta sitt arbete.Inget annat! När pendeln en vacker dag svänger då är det vänstern som inte ska få yttra sig.Vänstern kommer att stoppas från att hyra möteslokaler osv. ATT detta ska vara så svårt att begripa? Man sågar på egen gren när man uppträder odemokratiskt ! När jag var aktiv inom vänstern så fanns det inte någon gång ens en tanke på förbud, störningar,våld etc. Nej, vi tog diskussion rakt upp och ner. Det tog tid men det fick det göra!
Vi var med och svängde hela Svenska folkets inställning till Vietnamkriget där till slut samtliga partier i riksdagen ställde sig bakom kravet att USA skulle sluta bomba. Som sagt, det tog många år men så är det.Man får slita, plädera, agera demokratiskt! Vänstern idag är lat, obildad och tydligt orkeslös!

Entry filed under: Uncategorized.

Aja baja , gå inte över klasskranket! Religionen ska vara den enskildes sak!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: