Sverige är ett enda stort flugpapper!

25 april 2017 at 23:09

De som på allvar alltid hävdar att all invandring är av godo måste ha dåligt omdöme. Det finns ju naturligtvis en baksida som är förfärlig.Halvtokiga män kommer hit ,de har tappat alla spärrar redan tidigare och svenska myndigheter hinner ju inte kolla särskilt väl !

OM inte alla dessa förnekare fanns på så många nivåer i samhället så kanske man tidigare hade kunnat besinna sig vad gäller inflödet av invandrare. Endast 30 % kommer från Syrien resten är folk från alla håll o kanter i världen.

Sverige har med sina lagar och bidrag i många år fungerat som ett flugpapper för fattiga och lycksökare.Landet som flyter av honung och mjölk. Ska det vara så svårt att förstå vilka mekanismer vilka får folk att just vilja komma hit?

Som politiker så måste man då inse detta och VILL man förändra detta så måste man orka med att ta beslut som kan kännas obekväma. Hela landets välfärd riskerar annars att förstöras.

Det går inte att spara eller höja skatterna hur mycket som helst! Varje dag så kommer det domar mot invandrare som begått hemska brott. De får mångåriga straff och kostar samhället oerhörda pengar. Enbart de som sitter på Kumla och likvärdiga anstalter kostar ca 10.000 kr OM DAGEN!

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Ekonomisk härdsmälta på gång? OM samma regler för både män och kvinnor funnits?


Arkiv


%d bloggare gillar detta: