Mansöverskott i Sverige!

22 maj 2017 at 19:13

Det här är en bild som talar av sig själv. Men inom islam så förstår man icke detta.

Var är kvinnorna? Inom islam så måste de finnas i bakgrunden, de är inte värdiga ens att finnas med på en invigningsbild.

DET säger ju allt om hur man ser på kvinnan som mänsklig varelse. Läste f.ö. en sk fatwa från Irans högsta ledare där han slår fast att kvinnor INTE ska cykla eftersom de då drar till sig männens blickar.

En religion med dessa inställningar bör sättas på soptippen om de inte förmår att modernisera sig.

En annan sak med mansöverskottet i vårt land är att hur många av dessa unga män är farliga?Låt oss säga att 5% är farliga eftersom de har ett totalt annat synsätt på allting mot oss. Vi har ju de senaste åren sett många våldsdåd utförda av män från andra kulturer. Mest från länder med islam.

Till och med DN har kovänt i denna fråga och vill undersöka hur det ligger till.

Alla måste ju vika sig för fakta till slut. Rättegångarna och domsluten är ju offentliga och kan redovisas öppet.

Tyvärr är det nog för sent att få förändring till stånd, de är för många redan. Många förorter är helt dominerade av dessa unga män. OCH de föraktar öppet oss svennar.

Jag tycker inte om det jag ser i vårt samhälle och det viker jag inte en tum från. Dagens politiker har sålt ut vårt samhälle och nu står välfärden på tur att monteras ner. Vi pensionärer har redan dyrt fått betala kalaset med låga pensioner.

Det är nog bara FI och Gudrun Schyman som tror att det finns pengar i ett överflöd vilka kommer att räcka hur länge som helst.

Hon kunde väl börja leva som jag med en pension på ca 11.300 i månaden eller kanske under 10.000 som många tvingas att leva på! Hon sitter på sin jättepension från riksdagen plus vänsterpartiet och vet inte ett dugg om hur verkligheten ser ut.Hon kunde ju ta kontakt med mitt pensionärsförbund SPF och låta dem berätta hur det ser ut ?jeFBnW5kdwbImEUq_RXwYiPDtXQ

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Varmt idag! Handen på hjärtat?


Arkiv


%d bloggare gillar detta: