Handen på hjärtat?

23 maj 2017 at 22:39

Många är de som beklagar terrordåd senast detta hemska i England. Samma sak här hemma i Sverige, blomsterhandlarna har väl aldrig någonsin sålt så mycket blommor som efter islamistattacken på Drottninggatan.

Alla dessa människor röstar på partier som inte har velat hjälpa de som tar striden mot islamisterna i världen. Endast ca 5% av befolkningen har röstat på ett parti som ville ge vapenhjälp tex till de kurdiska kämparna.

Svenska folket i gemen verkar ju att ha svalt pacifismens gift . Idag såg jag på en annars hedervärd kvinna och organisations plats ett citat från vänsterpartisten Hans Linde. Ett totalt felaktigt och  ett lismande inför fred och frid kontra vapen.

Den som inte tänker efter sväljer fredstramset med hull och hår. Jag försöker påvisa att det ibland är rätt att till och med beväpna andra krafter som man egentligen inte gillar. Att kunna förgöra den fiende som hotar alla , i det här fallet islamisterna, så får man liera sig tom. med satan själv.

USA skickade vapen till Sovjet just för att kunna öppna upp två fronter i kriget mot Hitlertyskland.

Vårt sk fredsälskande land och folk vill stå utanför allting men si det går inte. Att hjälpa till och ta ansvar för andra folk i Europa låter sig dock inte bara göras med ord. Det måste till handling också.

Vill man att något ska kunna hända i positiv riktning i kampen mot de onda krafterna så måste man bli ännu värre själv.

Islamisterna ska jagas skoningslöst överallt och vi kan ju börja med våra inhemska jihadister av alla slag. Skärpt lagstiftning, annorlunda grepp för SÄPO och den vanliga polisen. Rensa upp i förortens kriminalitet och för jävulen , tillgrip mer utvisningar.

Ta ifrån de kriminella invandrarna ev. svensk medborgarskap och skicka dem dit de hör hemma.

Olagligförklara jihaddistiska organisationer och motarbeta islamsk fanatism.

Det är ju där våra fiender finns och sannerligen inte någon annan stans!

OCH inse en gång för alla, IS värvar inte sitt folk bland sk kristna utan detta sker helt och hållet inom islam.Deras religion är så hatfylld och full med strafftänkande så det är ju en ren plantskola för blivande bombidioter.

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Mansöverskott i Sverige! Ingen kärlek från sina föräldrar!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: