Modiga soldater går nu mot IS!

06 juni 2017 at 20:44

Slutstriden mot IS i al Raqqa inledd!

Modiga kvinnor och män går nu sakta mot denna stad som har utropats till huvudstad för IS. Kurder, araber och en grupp soldater från USA. De flesta är muslimer och är beredda att offra sina liv för att få bort de extrema. De strider för oss också , vi i vårt land som knappt givit dem något stöd alls.
Här bara talas det om ”att gå vidare” och att ”gilla läget” eftersom vi inte kan göra något åt det !!
Detta är bara snömos och uppgivenhet. Visst kan Sverige och många andra nationer bidra.Inte minst genom att bura in alla IS-sympatisörer och mördare som går lösa i vårt eget land.

Stödet till kurderna hade kunnat se så annorlunda ut om våra politiker hade visat lite mod!
Att möta IS i Europa betyder att man måste ändra strategi nu. Börja beväpna civila poliser och hjälppoliser. De ska finnas på de platser i vårt samhälle där man bedömer faran stor för attentat. Mer folk åkande i tunnelbanan tex. Beväpnade så att de kan skjuta om det behövs!
Om inte våra demokratiska samhällen förmår att inse att de är i krig med islamisterna då ligger vi illa till!

Se på dessa kurdiska kvinnor, stolthet  och mod! De tar på sig uniformer och beväpnar sig . Jämför med muslimska kvinnors roll i alla dessa länder där islam härskar, de blir oförmögna till att ta strid. De förbjuds att byta till uniform!
Säkerligen finns det muslimer bland kurder men de håller religionen som en privatsak och låter inte gamla dogmer styra. Med andra ord tillåter även männen att jämlikheten råder. Man måste hålla samman mot fienden!
Det är detta vi inte förstår i Sverige och andra länder. Ska vi verkligen bara sitta ner och vänta på fiendens nästa drag?
Vad hjälper det att statsministerns talar om fred och frihet och att vi ska älska Sverige?
Vi har så mycket att lära av det kurdiska folket! Många av våra svenska bästa skribenter kommer från de här länderna och många har sitt ursprung i alla de gamla folken som fanns där redan för flera tusen år sedan.
Jag känner mig mer befryndad med dem än med alla ”fredsälskande” svenskar!
Må nu offensiven mot IS sluta med fullständig seger!
Jag vet liksom soldaterna att kampen kommer att kräva offer, många offer tyvärr!
Vi måste få till en folkrörelse som också kan gå in och hjälpa offrens anhöriga i framtiden. De måste få ekonomisk hjälp för att kunna bygga upp sina liv igen!

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Brev från min pappa 1948! Skatterna tynger ner oss!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: