Tankar från Farsta!

14 juni 2017 at 17:13

När jag gick omkring uppe i Farsta idag så tänkte jag följande:

 

Söker inte de som kommer från diktatur och religiöst förtryck friheten i vårt land? Eller kommer man enbart hit för att få det bättre ekonomiskt eftersom de vet och känner till alla stöd och bidrag som finns.

Man tar med sig sin ofrihet OCH fortsätter att leva som om de var kvar i dessa förfärliga länder där vidskepelsen är upphöjd till LAG. Parabolen förser dem med diktaturens ”nyheter” och om Sverige vet man väldigt lite.

Spektaklet ute i Järva visar ju efter några dagar att de flesta inte ens går dit för en kopp kaffe.(Nej,nej de fastar ju när det är ljust) Är inte detta vidskepelse om något?

Tror inte ett dugg att de blir bättre människor genom denna konstiga fasta där de vräker i sig mat när solen har gått ner. De som bor ute i förorten måste göra som en del grannar till mig i Malmö sa åt mig. ”Hade vi bott kvar i Rosengård så hade våra barn inte lärt sig ordentlig svenska osv därför flyttade vi från Rosengård.Vi måste se till att våra barn blir svenskar!!” DETTA är rätt inställning och med dessa individer var det inte svårt att bli vän med!

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Skatterna tynger ner oss! Könsstympning är ett lagbrott i Sverige!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: