Döden och jag!

25 juni 2017 at 22:46

Döden tar många!!!

Idag kom ett oväntat(?) dödsbud. Skribenten och tänkaren Mats Johansson hade hastigt avlidit under  midsommaren bara 65 år ung.
Oväntat skrev jag, kanske aldrig dödsfall egentligen är oväntade när man är över 50?
Senaste halvåret har jag sett så många avlida vilka har varit många år yngre än jag själv. Blir alltid lite frågande inför alla dessa kanske oväntade dödsfall.
Alla krig och terrorattacker håller på att avtrubba våra sinnen och det är ju fruktansvärt sorgligt. När hundra människor mördas i tre attacker i Pakistan så reagerar ingen nämnvärt på nätet. Jag ställde frågan om detta och fick ett svar.”Det är för långt borta”!
Är det så? Eller tycker folk att muslimer kan döda andra muslimer utan att det gör något??
En förskräcklig inställning i så fall vilken stämmer överens med inställningen om våra gangstermord. ”De skjuter ju bara varandra”!

Så kan man inte resonera i ett demokratiskt samhälle därför att allt dödande spiller över på så mycket i hela vårt samhälle. Förråande helt enkelt!
Riksdagen och regeringen sköter inte det här så som de ska. Polisen måste få mycket större resurser på alla plan.
Hörde på radion i morse att massor med polisstationer ska stänga över sommaren pga av personalbrist.
Detta är ju vansinne!
Fritt fram för kriminella att i stort sätt göra vad som helst. Plundra hus och lägenheter! Plundra affärer.Råna folk!
Hur kan alla dessa politiker blivit så dåliga? Inte våga sätta ner foten och ta pengar från en massa onödigt tjafs. Miljonerna silar mellan deras fingrar hela tiden till allt från islamistiska organisationer till ”vårdhem” för flyktingar som är unga. 35 miljarder bortslösade bara till detta elände. Polisen skulle ha haft dessa pengar.
Skummade igenom pressen ikväll som hastigast och ser skjutningar och andra kriminella handlingar överallt över hela landet.
De som inte inser vad som händer i det här landet är nog lika stora idioter som den man som i Pakistan tände en cigarett mitt bland all utspilld brännolja och dödade 100 människor!

Men , bor man i skyddat boende bland öfre medelklass och överklass och inte läser tidningar eller lyssnar på olika nyhetsprogram, ja då ser man inget.Hör inget! Vet inget!
Välkommen hit all skit, ta för er av våra rikedomar. Burn , baby burn!

Entry filed under: Uncategorized.

Ett fint möte med GAPF! SD:s framgångar!


Arkiv


%d bloggare gillar detta: