Sverige ruttnar sakta inifrån.

19 juli 2017 at 19:11

Du som vill ha mer kunskap om varför Malmö är en stad med stora problem bör läsa vad Lars Åberg skriver, bla det här: ”Listan över Malmös svårigheter innehåller inga hemligheter. Den hänsynslösa gängkriminaliteten, den låga andelen elever med godkända betyg, antisemitismen, den knäande socialtjänsten, polisens resursbrist, lärarflykten, segregationen, den religiösa separatismen, hederskulturen, de växande klyftorna både i fråga om ekonomi och värderingar. Allt detta är omskrivet och har dokumenterats under flera decennier, också i kommunala rapporter och utvärderingar som begravts i stadshusets arkiv.
Ingen ansvarig politiker eller tjänsteman i Malmö kan säga att hon eller han inget visste. Skrapsåren har förvandlats till inflammationer medan medborgarna och beslutsfattarna tittat på.http://kvartal.se/artik…/staden-som-frebdar-sveriges-framtid

Alla som följer mig har ju också sett min kritik av Malmö och att hela denna problemfyllda stads svårigheter håller på att bli norm över hela Sverige. Men jag tror tyvärr inte på någon bättring eftersom allt för många blundar med bägge sina ögon fortfarande. Man har ju sett de senaste dagarnas skall mot en författare som tagit bladet från munnen och det är förfärligt att sanningen om vad som händer i vårt land inte ska få sägas. Lars Åberg säger ju samma sak om Malmö i sin bok och vi får väl se hur länge det dröjer innan de ger sig på honom med sin desinformation. Grejen är ju denna att om dagens politiker skulle börja säga att den förda politiken blev fel, ja, då fick de gå 50 år bakåt och ta avstånd över vad som hänt inte bara i Malmö. Oj vad det skulle svida hos vissa! Men sånt händer bara i sagornas värld, vi kommer inte att få höra annat än att de som kritiserar är gnällspikar och allmänt otäcka människor. Sanningen ser vi ju idag igen i Rosengård när en blott 16 års pojke sköts ihjäl!

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

USA har börjat en ökenvandring! Jeander


Arkiv


%d bloggare gillar detta: