USA har börjat en ökenvandring!

19 juli 2017 at 19:11

Historiens vingslag!

Historia brukar inte sällan återupprepas men på lite annorlunda sätt. Tänker på hur judar nekades inresa under de år på trettiotalet då Tyskland fortfarande tillät detta.

Sverige drev igenom att ett stort J skulle stämplas i alla pass för judar. Studenter i Uppsala bråkade som bara fan därför att tio judiska läkare ville komma hit från Nazityskland.

Nu stänger USA sina gränser på ett mycket dåligt sätt ivrigt påhejade av SD- folk i Sverige.
Uselt och ett fruktansvärt misstag av USA. Nu är de tillbaka till åren på trettiotalet igen då de isolerade sig och sa att Europas folk fick klara sig själv mot nazisterna.
På ett sätt var det bra för Europas folk att Japan angrep USA, då blev det andra bullar av inom folket. Villigheten att försvara sig och även att ge sig på  roten till det onda , Hitler och Co fullkomligt exploderade i detta stora land med sin enorma kapacitet att producera.
Det ska vi vara tacksamma över än idag. USA-hatet har aldrig tilltalat mig inte ens  när USA har gjort fel.
Vissa på Facebook kör med sina floskler om ”PK-media” som nu ”angriper” Trump. De har inte ögon eller öron eller minsta empati i sina själar och förstår inte rätten till skydd som vissa människor måste kunna få.
Behövs ju bara ett enda exempel och det är den man i Irak som arbetat som tolk åt USA och som var lovad att få tillstånd att åka till USA eftersom han är hotad till livet.
Exakt samma falskspel som den rödgröna regeringen i vårt land har åstadkommit för de tolkar i Afghanistan vilka hjälpte den svenska militären. De lever gömda i Afghanistan eftersom talibanerna har sagt att de ska dödas.
Världens folk och de flesta regeringar uttrycker sitt missnöje med Trumps politik i denna fråga. Detta sporrar tydligen några i vårt land att totalt tappa sitt omdöme .
Men det har alltid funnits folk som faller i farstun för ”starka män” !

USA har börjat en ökenvandring och hur den slutar vet ingen idag!

Annonser

Entry filed under: Uncategorized.

Gladan Sverige ruttnar sakta inifrån.


Arkiv


%d bloggare gillar detta: