Att medvetet så split mellan kvinnor och män!

03 oktober 2021 at 15:30

Läs det här först: https://detgodasamhallet.com/2021/10/03/gastskribent-linnea-klingstrom-vad-ska-vi-gora-med-kvinnorna/?fbclid=IwAR0aQhc7UJFpdmENk1oXFRxWIsTTWLooYPfCI_w-8mJK2siwNfbRZrCnk00

Historien upprepar sig men ofta lite annorlunda. Jag minns ju Grupp 8 eftersom min dåvarande hustru var medlem. Varje dag fick jag höra något om de usla männen. Och hånet mot män kunde bli så konstigt. Att få blommor från en man betraktades som något fult med någon slags annan agenda i bakfickan.

Det är sannerligen jobbigt att vara gift när ens äktenskap börjar se ut som ett krig mellan könen.

Till slut stod jag inte ut och gick för andra gången men denna gång slutgiltigt. Men så fick det ju inte se ut. Min hustru skrev naturligtvis i Kvinnobulletinen en drapa om hur hon hade slagit näven i bordet och sagt att nu fick det vara nog. Och så uppmanade hon sina ”medsystrar ” att göra likadant. Skilsmässa var då en befrielse osv. Själv minns jag all hennes gråt innan dess och vädjan till mig att inte begära skilsmässa. Men hennes ord stod sig inte så länge, det flyttade in en annan karl i huset! Men efter många år så reste han sig också och sa att nu går jag. Han stod inte ut. Nu fick barnen en till att tycka illa om.

Barn blir lätt offer för de ord som de får höra under hela sin uppväxt. Den ensidiga berättelsen om de hemska svekfulla männen. En story som de moderna sk feministerna odlar för fullt och kanske också indoktrinerar sina barn med?

Kvinnobulletinen.

DET är bara sorgligt OCH politiskt felaktigt att splittra män och kvinnor på detta sätt som sker. Gemensamma krafter behövs för att komma åt orättvisor . Dessa feminister är ofta socialister ,tror de, men vad de gör i praktiken är ju att motarbeta tom. sin egen ideologi. De verkar inte ens begripa en sådan enkel sak att vi måste hålla ihop.

Börjar man betrakta alla män som våldtäktsmän då har något gått fel som bara kan förklaras i psykologiska termer.

Skitstövlar har alltid funnits av bägge könen men att dra alla män över en kam blir ju bara en ond sagoberättelse.

När kvinnor sluter sina öron för gott att höra vad pappor, män, bröder har att säga, ja , då har man blivit fanatiker! Finns inget bra i ett sådant handlande.

OCH att kasta sten i glashus har aldrig varit något bra!

Entry filed under: Uncategorized.

Inte ens i gamla stan får folk gå ifred! Var går skiljelinjen mellan en muslim och islamist?


Arkiv